Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Черновецький відіграється за тарифи на пенсіонерах та інвалідах
Автор: админ      Дата: 15.02.2007 20:55


     Київська міськдержадміністрація має намір віддати "Київенергохолдингу" 1,5 млрд. грн., скоротивши фінансування соціальних програм.
     
     Про це заявила заступник мера Києва Ірена Кільчицька, повідомляє газета "Дело".
     
     За підрахунками мерії, збитки "Київводоканалу", "Київгазу" та "Київенерго", які входять до "Київенергохолдингу", після зниження тарифів на комунальні послуги складуть близько 1,5 млрд. грн.
     
     Новини ТаблоID
     
     Карпачова обідає в переході. Відео
     
     В родині Пономарьова поповнення
     
     Вибух почуттів у родині президента
     
     Янукович не допоміг "Шахтарю" виграти
     
     
     
     Тоді як, ухвалюючи бюджет на 2007 рік, Київрада виходила з того, що підвищені в три рази комунальні тарифи ніхто не скасує.
     
     Тиждень тому депутати прийняли рішення про підняття тарифів тільки вдвічі. Таким чином, комунпідприємства, які вже передбачили доходи на 2007 рік з урахуванням попереднього рішення депутатів, недорахуються серйозної суми і залишаться у збитку, стверджує Кільчицька.
     
     Водночас вона заявила, що необхідні 1,5 млрд. грн. будуть знайдені найближчим часом: "Вона (сума) уже виділена". За її словами, ця сума буде вирахувана з кількох соціальних програм.
     
     "Ці гроші повинні виділитися звідкись, забратися з програми "Турбота", медичної програми, освіти. Зараз депутати будуть думати, як це зробити", - заявила Кільчицька.
     
     На її думку, вину за необхідність скоротити соціальну допомогу малозабезпеченим киянам варто покладати на опозицію, яка активно протистояла підвищенню цін на комунальні послуги.
     
     "У 2007 році КМДА планувала підняти тарифи настільки, щоб за рахунок додаткових надходжень ці підприємства не мали потреби в дотаціях. Але як відомо, опозиція перешкодила цьому задуму. Таким чином, постраждають соціально незахищені прошарки населення столиці", - додала віце-мер.
     
     При цьому Кільчицька наполягає на тому, що тарифи підвищені обґрунтовано, і це підтверджує голосування опозиціонерів 8 лютого.
     
     Незважаючи на нові фінансові проблеми бюджету столиці, команда мера планує почати ще кілька проектів разових виплат, зокрема, представникам середнього класу.
     
     "Зараз ми ще готуємо низку пропозицій для доплат середньому класу (лікарям і вчителям), щомісячних дотацій до заробітної плати працівникам бюджетної сфери для того, щоб у них була збільшена фактична зарплата, це ми плануємо робити від доходів комунальних підприємств", - заявила Кільчицька.
     
     Гроші на нові соціальні програми влада столиці планує залучити за рахунок прибуткових комунальних підприємств (ринки, автомобільні стоянки і т.д.).
     
     
     2007 "Українська правда"


Автор: админ прочтений: 1583 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2763
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика