Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У січні 2007 року ДК “Укргазвидобування” збільшила виробництво нафтопродуктів на 2,5%
Автор: Станислав Власенко      Дата: 09.02.2007 03:06


     У січні 2007 року виробництво нафтопродуктів підприємствами ДК «Укргазвидобування» досягло 94,8 тис. т, що на 2,4 тис. т (2,5%) більше, ніж за відповідний період минулого року.
     
      Переробка нафти і газового конденсату на Шебелинському ГПЗ склала 75 тис. т, що на 3,4 тис. т більше, ніж у січні минулого року. Приріст переробки склав понад 4,7%. За перший місяць поточного року виробництво бензинів на Шебелинському ГПЗ склало 44,35 тис. тон, що на 60 тон більше, ніж за відповідний період минулого року. Крім цього, підприємство значно збільшило виробництво дизельного пального. У січні виробництво дизпалива досягло 20,1 тис. т, що на 3,5 тис. т, або 21,4% більше, ніж у січні 2006 року.
     
      Разом з тим, переробні підприємства ДК “Укргазвидобування” дещо зменшили обсяги виробництва скрапленого газу. У січні було вироблено 20 тис. т скрапленого газу проти 21,47 тис. т у січні минулого року.
     
     Виробництво електроенергії підприємствами ДК “Укргазвидобування” у січні 2007 року склало 8,2 млн. кВт/год. електроенергії, що на 2,7 млн. кВт/год. більше, ніж за відповідний період минулого року. Приріст виробництва електроенергії становить 50%.
     
     Довідка: До складу ДК «Укргазвидобування» входить 5 переробних підприємств. Юліївська установка комплексної підготовки газу та Тимофіївська установка поглибленого вилучення вуглеводнів виробляють скрапленій газ, технологічний цех стабілізації конденсату Базилівщина - скраплений газ та стабільний газовий конденсат (для подальшої переробки), Яблунівське відділення з переробки газу – скраплений газ та сухий відбензинений газ. Крім цього Шебелинський ГПЗ забезпечує виробництво автомобільних бензинів марок А-76, А-92, А-95, А-98, дизельного пального, уайт-спиріту, мазуту, бітуму та інших нафтопродуктів.
     Виробництво власної електроенергії здійснюється двома підприємствами: газотурбінна електростанція на Локачинському газовому родовищі (ГПУ «Львівгазвидобування») та когенераційна електростанція (Шебелинський ГПЗ).
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1626 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2668
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика