Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Чарівні місця Греції, де збувається загадане разом з Феєрією Мандрів
Автор: Open World      Дата: 16.04.2019 21:29
Греція — земля легенд, загадок і святих місць

     Греція — земля легенд, загадок і святих місць. Сюди відправляються не лише з думками про хороший відпочинок і цікаві екскурсії, а й з потаємними мріями про те, що може хоч трошки перепаде божественної сили, а кинута у чарівні джерела монета принесе виконання бажань. Хочете знайти чарівні місця, де бажання будуть почуті?
     
     Озеро Вуліагмені
     За легендою воно належить русалкам, які збирають данину у вигляді молодих та красивих хлопців, але можна спробувати здобути прихильність і звичайними монетами кинутими у воду. Якщо русалки не виконають бажання, то зроблять так, щоб Ви повернулись на це місце знову.
     
     Священні Дельфи та Кастальське джерело
     Місце біля підніжжя гори Парнас, де знаходився наймістичніший оракул стародавнього світу. Сюди й досі їдуть для того, щоб отримати відповіді на свої запитання. А ще, саме священні Дельфи вважаються пупом Землі, якщо знайти цю точку та доторкнутись до неї, то все загадане здійсниться.
     
     Кастальське ж джерело, що в перекладі джерело натхнення, знаходиться поблизу і за міфами присвячене Апполону і музам. За однією з легенд: три ковтки з цього джерела зроблять вас поетом, шість — принесуть удачу в справах, а дев'ять — подарують любов.
     
     Метеори
     Тут, на височезних скелях, появу яких досі не можуть чітко описати вчені, розташувались монастирі Метеори. Це сьогодні на вершину прокладена ідеальна дорога, яка в'ється поміж скель, а раніше монахи та відлюдники піднімались сюди на мотузках. Якщо ви спортсмен і захоплюєтесь альпінізмом, то знайте, що в неділю місцева влада дозволяє вам підкорювати ці гори з боків, не дивлячись на поважний статус чернечої святині. Адже вважається, що неділя — це божий день і всі нужденні можуть достукатись до Бога у той спосіб, який йому найзручніший.
     
     Лутракі
     Лутракі — місце, назва якого буквально означає «цілющі ванни». Властивості місцевих вод відкрили ще в античні часи. У легендах розповідається, що ці місця здатні зцілювати, омолоджувати, дарувати бадьорість і фізичне процвітання всім тим, хто зважився відкрити їх для себе. Тому звідси ви можете повернутись абсолютно іншою людиною.
     
     #OpenWorld
     #ОткрытыйМир
     #ВідкритийСвіт
     #OpenWorldInfo
     #OpenWorldTV
     #OWFilms


Автор: Open World прочтений: 714 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 26554
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика