Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Товарообіг між Україною та Туреччиною збільшився на 28% за два місяці цього року
Автор: Иван Медведев      Дата: 06.04.2019 20:57


Товарообіг між Україною та Туреччиною збільшився на 28% за два місяці цього року      Турецька Республіка залишається одним з основних партнерів України в галузі АПК. Минулого року Туреччина посіла 6-те місце серед країн, в які найбільше експортується українська агропродовольча продукція (експорт склав 1 182,7 млн дол. США), та 3-тє місце серед країн, з яких Україна її імпортує (імпорт склав 382,1 млн дол. США). На цьому наголосила в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева під час зустрічі з надзвичайним послом Республіки Туреччина в Україні Ягмуром Ахметом Гюльдере.
     
     Вона додала, що товарообіг між країнами у 2018 році зменшився на 3,9%, у порівнянні з 2017 р. Однак, вже за два місяці цього року він склав 356,6 млн дол. США та виріс на 28% за рахунок збільшення експорту на 18%.
     
     Головними темами зустрічі стала співпраця в лісовій галузі, ветеринарії та фітосанітарії, а також питання експорту української картоплі до Туреччини.
     
     Зі свого боку пан Посол наголосив, що Україна для Туреччини є важливим стратегічним партнером і зовнішньоторговельне співробітництво між країнами має великий потенціал.
     
     «На сьогодні на порядку денному стоїть продовження перемовин щодо Угоди про зону вільної торгівлі між нашими країнами. Я переконана, підписання такої Угоди надасть додатковий імпульс для розвитку двосторонніх відносин не лише в торгівельній площині, а й у розвитку спільних інвестиційних проектів між Україною та Туреччиною. Посилення двостороннього співробітництва на політичному та економічному рівні між сильними країнами-партнерами в Чорноморському регіоні має бути для нас в пріоритеті», - зазначила Ольга Трофімцева.
     
     
     
     инвестиции в интернет проекты
     
     


Автор: Иван Медведев прочтений: 671 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 26369
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика