Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У 2006 році ДК “Укртрансгаз” реалізувала 450 млн. куб. м природного газу в якості моторного палива
Автор: Станислав Власенко      Дата: 10.01.2007 23:28


     У 2006 році ДК “Укртрансгаз” реалізувала через власну мережу автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій (АГНКС) 450,45 млн. куб. м природного газу в якості моторного палива. Завантаженість станцій за минулий рік склала 65,9%. Це найвищі показники за всі роки існування мережі АГНКС ДК “Укртрансгаз”.
     Використання таких об’ємів стисненого природного газу в в якості моторного палива для автомобільного транспорту дозволило вивільнити понад 416,67 тис. тон рідкого моторного палива та значно зменшити забруднення навколишнього середовища.
     ДК “Укртрансгаз” приділяє значну увагу підтримці на належному технічному рівні своєї мережі АГНКС та її безпечній експлуатації. В 2006 році мережа АГНКС ДК “Укртрансгаз” функціонувала надійно та безперебійно.
     
     Довідка: Україна – одна з провідних держав світу, що використовує природний газ на автомобільному транспорті. Мережа АГНКС ДК “Укртрансгаз” складається з 89 станцій, які спроможних забезпечити природним газом в якості моторного палива до 100 тис. автомобілів. Станції розміщені у всіх областях України. Найбільша кількість АГНКС знаходиться у Донецькій (13), Київській (9) та Львівській (9) областях. Українська мережа АГНКС має зв’язок з відповідною мережею сусідніх країн, що дає можливість забезпечити роботу вантажного автотранспорту на міжнародних лініях. Заміна на автотранспорті рідких моторних палив стисненим природним газом є одним із важливих засобів захисту довкілля від оксидів вуглецю, азоту та свинцю. Використання стисненого природного газу в якості моторного палива також є економічно вигідним.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1273 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2633
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика