Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДП «Артемсіль» сплатило податків на суму понад 650 млн грн
Автор: Ольга Рябчинская      Дата: 11.03.2019 22:50


ДП «Артемсіль» сплатило податків на суму понад 650 млн грн      За підсумком 2018 року державне підприємство «Артемсіль» перерахувало до бюджетів різних рівнів податків, зборів та платежів на загальну суму 652,6 млн грн, що на 43% більше аналогічного показника 2017 року.
     
     Із зазначеної суми податків та зборів відрахування частини чистого прибутку (дивіденди) склали 209,3 млн грн.
     
     Протягом минулого року спостерігався стійкий ріст економічної ефективності роботи підприємства, у зв’язку з чим оплата податку на прибуток склала 53,2 млн грн, що на 15% більше у порівняні з 2017 роком.
     
     Зростання заробітної плати працівників підприємства вплинуло на збільшення відрахування податку з доходів фізичних осіб – 86,5 млн грн (23% до показника 2017 року). Єдиний соціальний внесок склав 101,3 млн грн (20%).
     
     За підсумком 2018 року оплата податку на додану вартість зросла у порівнянні з 2017 роком на 16% і склала 92,4 млн грн. Рентна плата за користування надрами була на рівні 60,7 млн грн (20%).
     
     Торік у повному обсязі ДП «Артемсіль» відрахувало кошти й до місцевого бюджету. Так, у 2018 році на рахунки Соледарської міської об’єднаної територіальної громади, на території якої знаходиться підприємство, надійшло понад 54 млн грн. Зазначена сума становить 44% від загального доходу громади.
     
     За даними Державної фіскальної служби України, ДП «Артемсіль» залишається одним з найбільших платників податків країни. Підприємство виконує свої фінансові зобов’язання перед державою, сплачуючи обов’язкові збори.
     
     ДП «Артемсіль» – одне з найбільших підприємств з видобутку і реалізації кухонної солі (NaCl) на території Центральної та Східної Європи. Виробничі потужності ДП «Артемсіль» знаходяться в м. Соледар (Донецька область). Підприємство експортує продукцію у 19 країн світу.
     
     
     
     инвестиции в интернет проекты
     
     


Автор: Ольга Рябчинская прочтений: 291 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 25901
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика