Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Уряд розширив напрями підтримки фермерських господарств
Автор: Сергей Черняк      Дата: 01.03.2019 21:35


Уряд розширив напрями підтримки фермерських господарств      З метою спрощення доступу фермерських господарств та молодих фермерів і сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів до державних фінансових ресурсів постановою Кабінету Міністрів України від 30 січня 2019 року № 126 «Про внесення зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств» Уряд доповнив діючий Порядок новими напрямами та удосконалив механізми державної підтримки фермерів і сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів (далі – кооперативи), а саме:
     
     Для фермерів:
     
     • надано можливість фермерським господарствам (крім новостворених) скористатись бюджетною субсидією на одиницю оброблюваних угідь (1 гектар) у розмірі 12 тис. гривень на одного члена фермерського господарства та встановлено, що максимальний обсяг коштів, які може отримати таке фермерське господарство, становить 40 тис. гривень;
     
     • надано можливість голові фермерського господарства, вік якого не перевищує 35 років, отримати таку бюджетну субсидію у максимальному обсязі;.
     
     • збільшено з 60 тис. грн до 80 тис. грн максимальну суму компенсації вартості насіння сільськогосподарських рослин вітчизняного виробництва.
     
     Одночасно визначено, що членам/голові сімейного фермерського господарства, як застрахованим особам, надаватиметься допомога шляхом доплати до єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за окремим порядком встановленим Урядом.
     
     Для кооперативів:
     
     • доповнено перелік напрямів діяльності кооперативів, які можуть одержувати фінансову підтримку, кооперативами із заготівлі та переробки продукції бджільництва;
     
     • надано можливість відшкодовувати 70 відсотків вартості придбаного кооперативами не тільки вітчизняного обладнання, але й техніки для транспортування сільськогосподарської продукції.
     
     Також уточнено процедуру, періодичність отримання фінансової підтримки через уповноважені банки та функції регіональних комісій з надання фінансової підтримки кооперативам.
     
     Ознайомитись із постановою можна за посиланням:
     
     https://www.kmu.gov.ua/ua/npas/pro-vnerzhavnomu-byudzheti-dlya-nadannya-finansovoyi-pidtrimki-rozvitku-fermerskih-gospodarstv
     
     
     
     инвестиции в интернет проекты
     


Автор: Сергей Черняк прочтений: 732 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 25675
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика