Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Укртрансгаз” та MOL Földgazszallito Zrt. провели робочу зустріч з метою розвитку співробітництва у сфері транспортування природного газу
Автор: Станислав Власенко      Дата: 29.11.2006 01:31


     ДК “Укртрансгаз” та компанія MOL Földgazszallito Zrt. провели робочу зустріч, присвячену розвитку співробітництва у сфері транспортування природного газу. У зустрічі взяли участь голова Ради директорів ДК “Укртрансгаз” Ярослав Марчук та генеральний директор MOL Földgazszallito Zrt. Янош Жуга.
     
     Сторони розглянули питання можливості збільшення обсягів транспортування природного газу до Угорщини через територію України у зимовий період. Представники ДК “Укртрансгаз” підтвердили, що ГТС України має значні резерви для збільшення транзитних можливостей у цьому напрямку, зокрема, шляхом використання незавантажених газопроводів Івацевичі-Долина та Торжок-Долина. Також було обговорено процедуру обміну інформацією між диспетчерськими службами компаній про об’єми транспортування природного газу, що надходить з України до Угорщини.
     
     Довідка: MOL Földgazszallito Zrt. – угорське державне підприємство, яке входить до складу групи MOL Group. Компанія здійснює транспортування та диспетчеризацію природного газу по газопроводах Угорщини.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1591 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2560
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика