Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Дніпропетровські виробники шинної продукції розпочали поставку вантажних шин для Matador Machinery
Автор: Станислав Власенко      Дата: 17.11.2006 00:47


     ВАТ «Дніпрошина» (Дніпропетровськ) розпочато виробництво вантажних шин для Matador Machinery (Словакія). Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив радник генерального директора по науці ВАТ «Дніпрошина» Олександр Науменко.
     Словацька компанія Matador Machinery — провідний виробник машинобудівного обладнання та один з найбільших в Європі виробників легкових шин для автомобілів середнього класу.
     Спільно з Matador Machinery на дніпропетровському підприємстві реалізується програма модернізації виробництва. Крім цього, між підприємствами досягнуто домовленості щодо реалізації спільної програми по випуску шинної продукції. Matador Machinery виступив як замовник вантажних шин виробництва дніпропетровського підприємства.
     7-8 листопада відбувся візит на «Дніпрошину» керівництва компанії Matador Machinery. Під час візиту сторони обговорили можливості поглиблення співробітництва: об’єднання технологічних можливостей для випуску шинної продукції. За словами Олександра Науменка, наразі це лише перший крок переговорів, отож говорити про форми співробітництва поки що зарано. Одним з можливих шляхів може бути розміщення потужностей Matador Machinery на базі «Дніпрошини», не виключена і можливість створення спільного підприємства.
     Довідка: ВАТ «Дніпрошина» — дніпропетровський виробник шинної продукції. Підприємство почало працювати у 1961 році. На сьогодні асортиментний ряд підприємства становить більше 200 моделей шин, які відповідають вимогам національних і міжнародних стандартів. «Дніпрошина» є найбільшим в Україні виробником сільськогосподарських та великогабаритних шин.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1237 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2546
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика