Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” впроваджує проект “ГРИВНЯ” для оптимізації використання газу населенням
Автор: Станислав Власенко      Дата: 12.10.2006 00:40


     НАК “Нафтогаз України” розпочав підготовку реалізації проекту “ГРИВНЯ” (Gas revenue implementation in Ukraine), що передбачає застосування побутових лічильників газу Gallus 2002 для обліку природного газу спожитого населенням.
     
     Впровадження проекту дозволить зменшити обсяги споживання природного газу населенням на 4-5 млрд. куб. м щорічно і дасть можливість скоротити субсидії, нараховані населенню за фактично спожитий природний газ, на суму 70 млн. грн.
     
     Реалізація проекту “ГРИВНЯ” відбуватиметься за участі компанії “Актаріс Україна”, з якою НАК “Нафтогаз України” підписав Меморандум про порозуміння.
     
     Метою проекту, який базується на системі TALEXUS компанії АCTARIS, є оптимізація використання природного газу населенням. Це забезпечить споживачам вищу якість обслуговування, дозволить достовірно визначати фактичні обсяги споживання природного газу та запобігати створенню заборгованості за спожитий газ у майбутньому. Середній термін окупності системи складає 3 роки.
     Основними завданнями проекту “ГРИВНЯ” є:
      Оснащення газифікованого житлового фонду побутовими лічильниками газу з електронними модулями;
      Створення інфраструктури для здійснення обліку обсягів постачання природного газу населенню і оплати за його споживання;
      Налагодження в газопостачальних організаціях достовірного обліку споживання газу при зменшенні кількості персоналу (контролерів) та витрат на їх утримання;
      Інтенсифікація грошових надходжень та створення умов, що виключають наявність заборгованості за використаний газ, завдяки впровадженню 100% попередньої оплати.
     
     Впровадження проекту “ГРИВНЯ” здійснюється на виконання рішення Кабінету міністрів України про реалізацію комплексу заходів для здійснення споживачами 100-відсоткової передоплати за природний газ, що передбачено п.6 Постанови Кабінету Міністрів України від 29.04.06 № 605.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1785 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2496
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика