Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Відбулася зустріч голови правління НАК “Нафтогаз України” Володимира Шелудченка з Генеральним секретарем Енергетичної Хартії Андре Мерньє
Автор: Станислав Власенко      Дата: 07.10.2006 13:38


     голова правління НАК “Нафтогаз України” Володимир Шелудченко провів зустріч із делегацією Енергетичної Хартії на чолі з її Генеральним секретарем Андре Мерньє. Делегація також відвідала Метрологічний центр у м. Боярка.
     
     У ході зустрічі були обговорені питання двосторонньої співпраці НАК “Нафтогаз України” та секретаріату Енергетичної Хартії у галузях транспортування, транзиту, зберігання та диспетчеризації природного газу; запровадження та вдосконалення систем обліку газу, енергозбереження в газовій промисловості та у споживачів.
     
     Під час обміну пропозиціями щодо реалізації спільних проектів у найближчому майбутньому Володимир Шелудченко та Андре Мерньє детально обговорили питання завершення будівництва Метрологічного центру у м. Боярка.
     
     “Завершення будівництва Метрологічного центру дозволить Україні посісти гідне місце серед країн, які сьогодні володіють сучасними технологіями вимірювання обсягів природного газу, – сказав під час зустрічі Володимир Шелудченко. – Це буде один з найпотужніших центрів такого типу в світі. Його послугами, окрім України, користуватимуться держави Східної та Західної Європи, СНД і Росія”.
     
     “Україна є надійним партнером у питанні транзиту природного газу до країн Європейського Союзу. – заявив Генеральний секретар Енергетичної Хартії Андре Мерньє. – Українські нафтогазові спеціалісти неодноразово підтверджували високий рівень свого професіоналізму”.
     
     Голова правління НАК “Нафтогаз України” Володимир Шелудченко і Генеральний секретар Енергетичної Хартії Андре Мерньє домовилися про розширення сфери співпраці в енергетичних питаннях.
     
     ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ: Журналісти, які бажають використати у своїх повідомленнях відео- або фотоматеріали зустрічі Володимира Шелудченка і Андре Мерньє, можуть звернутися до Прес-центру НАК “Нафтогаз України”.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1266 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2486
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика