Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

УМГ “Черкаситрансгаз” завершила роботи з обстеження підводних переходів на магістральних газопроводах “Союз” та “Уренгой-Помари-Ужгород”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 05.10.2006 12:20


     Спеціалісти Управління магістральних газопроводів (УМГ) “Черкаситрансгаз” завершили планові роботи з обстеження трас підводних переходів на магістральних газопроводах “Союз” та “Уренгой-Помари-Ужгород”. За результатами обстеження підтверджено повністю справний стан підводних переходів.
     
      З метою підготовки до осінньо-зимового сезону підводних переходів магістральних газопроводів “Союз” та “Уренгой-Помари-Ужгород” через річки Дніпро та Рось проведено низку робіт із зведення захисних дамб, що дозволить уникнути розмиття трас підводних переходів під час весняного паводку.
     
     Програма реконструкції, технічного переоснащення, розширення та планово-попереджувальних ремонтів газотранспортної системи ДК “Укртрансгаз” на 2006 рік передбачає фінансування в обсязі 1,212 млрд. грн. Всього в Україні налічується 989 підводних переходів на газопроводах.
     
     Довідка: Довжина магістрального газопроводу “Союз” на території України - 1567 км; продуктивність – 26,1 млрд. куб. м/рік. На трасі газопроводу розташовано 12 компресорних станцій.
     Довжина магістрального газопроводу “Союз” на території України - 1160 км; продуктивність – 27,9 млрд. куб. м/рік. На трасі газопроводу розташовано 9 компресорних станцій.
     28 вересня Голова ради директорів ДК “Укртрансгаз” Ярослав Марчук презентував Програму модернізації газотранспортної системи (ГТС) України на 2007-2010 рр. Програма передбачає інвестування у газотранспортну систему понад 23 млрд. гривень (4,6 млрд. долл.) протягом наступних чотирьох років.
     Ключовими складовими Програми реконструкції та модернізації є роботи на двох з чотирьох найбільших газотранспортних системах України – газопроводах “Союз” та “Уренгой-Помари-Ужгород”.
     Окрім цього Програма передбачає технічне переоснащення та модернізацію Угерського підземного сховища газу активною місткістю близько 2 млрд. куб м. та інвестиції в низку інших важливих об’єктів газотранспортної інфраструктури.
     Реалізація “Програми модернізації газотранспортної системи України” дозволить збільшити обсяг транзиту природного газу до європейських країн, підвищити надійність та ефективність роботи газотранспортної системи.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1636 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2482
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика