Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Теплокомуненерго Харківської, Дніпропетровської та Сумської областей не забезпечили 100% розрахунків за спожитий у вересні газ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 05.10.2006 12:19


     Підприємства комунальної теплоенергетики (ТКЕ) Харківської, Дніпропетровської та Сумської областей у вересні не забезпечили 100% розрахунків за поточне споживання природного газу. Рівень розрахунків підприємств Харківської області склав 54% (борг за спожитий у вересні природний газ – 4,7 млн. грн.), Дніпропетровської - 76% (борг – 1,4 млн. грн.), Сумської - 78% (борг – 28 тис. грн.).
     
     В той же час підприємства комунальної теплоенергетики решти областей України повністю розрахувались за спожитий у вересні природний газ. Станом на 4 жовтня 100% вартості спожитого у 2006 р. природного газу перед ДК “Газ України” сплатили 370 підприємств ТКЕ (54% усіх підприємств ТКЕ).
     
     Природний газ постачатиметься лише тим підприємствам теплокомуненерго, які дотримуватимуться договірних умов з ДК “Газ України” про 100% оплату поточного споживання палива. Також до початку опалювального сезону (15 жовтня), підприємства ТКЕ повинні погасити заборгованість за спожитий протягом 2006 р. природний газ. За наявності боргів у теплокомуненерго Компанія не матиме змоги закупити необхідні для безперебійного проходження опалювального сезону обсяги природного газу.
     
     Загальний борг підприємств ТКЕ України за спожитий з початку 2006 року газ станом на 4 жовтня складає 506 млн. грн.
     
     Довідка: Протягом вересня ДК “Газ України” відключала від газопостачання підприємства ТКЕ-боржники Вінницької, Донецької, Запорізької, Київської, Львівської, Рівненської, Черкаської, Чернігівської і Хмельницької областей.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1017 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2479
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика