Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Названо найдешевші і найдорожчі міста України
Автор: Елена Рыбина      Дата: 11.01.2019 22:12


Названо найдешевші і найдорожчі міста України      У Києві одразу 7 соціальних продуктів коштують дорожче, ніж в інших регіонах України.
     
     "Перед святами кияни купували продукти дорожче, ніж інші українці. Зокрема, вищими ціни були на білий хліб із борошна вищого ґатунку. У столиці кілограм коштував 35,9 гривень, в Україні - 21,5 гривня. Дорожчим, ніж в інших регіонах, також був білий хліб із борошна першого ґатунку, чорний хліб, манна крупа, яйця, цукор. У Києві сало продавали по 120,9 гривень за кілограм, середня ціна в Україні - 75,7 гривень", - написав у Facebook директор асоціації постачальників торгівельних мереж Олексій Дорошенко.
     
     У Донецькій і Закарпатській обл. 5 продуктів продають дорожче, ніж в інших регіонах. У Херсонській обл. найвищі ціни на 3 продукти.
     
     "У Донецькій області це куряча тушка, варена ковбаса, буряк, морква, картопля. На Закарпатті найдорожчими є пшеничне борошно, гречка, морожена риба, олія соняшникова, капуста. На Херсонщині - куряче філе, сметана, цибуля", - додає Дорошенко.
     
     Немає максимальних цін у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій і Чернігівській областях.
     
     "Тернопільщина є регіоном із найнижчими цінами на третину соціального кошику. У трійці регіонів із комфортними цінами також Полтавщина та Дніпропетровщина", - додає експерт.


Автор: Елена Рыбина прочтений: 485 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 24738
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика