Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Черкасах зафіксовано недопуск робочої групи з відключення від газопостачання до об’єктів ВАТ «Черкаське хімволокно» (Черкаська ТЕЦ)
Автор: Станислав Власенко      Дата: 22.09.2006 22:44


     Всупереч законним вимогам, робоча група з відключення від газопостачання ВАТ «Черкаське хімволокно» (Черкаська ТЕЦ) не була допущена до об’єктів цього підприємства. Відтак група у складі працівників НАК «Нафтогаз України», ДК «Газ України» та ВАТ «Черкасигаз» була змушена вдатися до примусового обмеження споживання природного газу ВАТ «Черкаське хімволокно». Рівень розрахунків Черкаської ТЕЦ з початку 2006 р. становить 66%, борг за спожитий у 2006 р. природний газ – 8,1 млн. грн.
     
      Від газопостачання також відключено 7 об’єктів КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» (55%, 6,6 млн. грн.), УКП УМВ «Уманьтеплокомуненерго» (62%, 1,7 млн. грн.). Загальна сума боргу цих 3 підприємств перед ДК «Газ України» за спожитий у 2006 р. природний газ складає 16,4 млн. грн., що становить 89% від загальної заборгованості підприємств ТКЕ Черкаської області (18,4 млн. грн.).
     
      Виїзд робочої групи до Черкаської області здійснюється на виконання доручень Кабінету Міністрів України щодо 100% оплати підприємствами ТКЕ заборгованості за спожитий у 2006 р. природний газ до початку опалювального сезону 2006-2007 рр.
     
      ДК «Газ України» наголошує, що угоди на постачання природного газу під час опалювального сезону 2006-2007 рр. укладатимуться лише за умови 100% погашення ними заборгованості за спожитий у п. р. газ та оплати поточного споживання палива.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1501 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2464
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика