Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК «Газ України» утримуватиме «Київенерго» в режимі мінімального газопостачання до 10 вересня
Автор: Станислав Власенко      Дата: 03.09.2006 10:34


     ДК «Газ України» утримуватиме АЕК «Київенерго» в режимі технологічного мінімуму газопостачання до 10 вересня поточного року. Рішення про повне припинення постачання газу столичній енергокомпанії, яке планувалося здійснити сьогодні о 14-00, було переглянуто сьогодні вранці після отримання гарантій повного погашення боргів АЕК «Київенерго» до 10 вересня від Київської міської держадміністрації.
     
     Учора ввечері до НАК «Нафтогаз України» надійшов лист за підписом в.о. першого заступника голови КМДА Анатолія Голубченка. КМДА визнала борг підприємств енергетичного комплексу міста перед ДК «Газ України» в сумі 80 млн. грн. та гарантувала погашення боргу АЕК «Київенерго» до 10 вересня.
     
     «Київська міська державна адміністрація гарантує, що решта боргу в сумі 68 млн. грн. буде погашена до 10 вересня 2006 року за рахунок коштів, передбачених для сплати пільг та субсидій (14 млн. грн.) та за рахунок кредиту від банку ВАТ КБ «Хрещатик» (54 млн. грн.)», – йдеться у листі Анатолія Голубченка (додається).
     
     З огляду на це, ДК «Газ України» відмінила доручення ВАТ «Київгаз» та УМГ «Київтрансгаз» про повне відключення АЕК «Київенерго» від газопостачання о 14-00 1 вересня.
     
     На період до 10 вересня ДК «Газ України» постачатиме АЕК «Київенерго» технологічний мінімум її потреби – 3,3 млн. куб. м на добу (норма у вересні – 5,7 млн. куб. м). Постачання меншого добового обсягу газу є неможливим, оскільки призведе до автоматичної зупинки обладнання АЕК «Київенерго».
     
     ДК «Газ України» просить киян з розумінням поставитися до жорстких заходів, до яких вдається компанія. На ДК «Газ України» та ВАТ «Київгаз» лежить уся повнота відповідальності за газопостачання Києва протягом опалювального сезону 2006-2007 рр.
     
     Заморожені у АЕК «Київенерго» кошти газових господарств необхідні ДК «Газ України» та ВАТ «Київгаз» для термінової діагностики та поточних ремонтів газопроводів середнього тиску та газорозподільних мереж у Києві, закупки та накопичення необхідних ресурсів природного газу.
     
     Недоотримання коштів та недофінансування необхідних заходів підготовки до зими може обернутися зривами газо- та теплопостачання в Києві у періоди пікових температур взимку.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1242 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2438
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика