Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Власта Негря фанатично кохає свою країну. Вона свято вірує в те, чим займається – Олег Володарський
Автор: Вячек      Дата: 23.12.2018 06:08
Щоб настав він, цей день –без війни!

Власта Негря фанатично кохає свою країну. Вона свято вірує в те, чим займається – Олег Володарський      Ім’я Власти Негрі відомо не тільки на Закарпатті, а й в усій Україні і навіть за її межами. Її знають в Одесі і Дніпрі, в Києві і Харкові. Жінка, матір, патріот, волонтер… Патріот до глибини душі. Ініціативний. Імпульсивний.
     Мені зателефонувала моя одеська подруга і з тривогою в голосі розповіла, що в Ужгороді сталася біда з маленькою дівчинкою Анітою Білей. (http://www.ukrpress.info/2018/08/15/anita-biley-ni-na-kogo-ne-obrazhayusya-ya-vsih-probachila/). Дала телефон Власти. Ми, не гаючи часу, зв’язалися і домовилися про зйомки програми. Вона багато допомагає цій родині, тому дуже переживала за Аніту.
     І не лише за цю крихітку болить серце в цієї Українки. Ця жінка живе на війні, повністю віддаючи себе Україні. А вдома на Власту завжди чекаю двоє синів, котрим вона не словами, а справами подає приклад патріотизму та дієвої, небайдужої любові до своєї країни.
     Вона фанатично кохає свою країну. У неї палають очі, а серце не відчуває різниці між родиною і країною. А найважливішим є те, що вона свято вірує в те, чим займається. Азартна людина, завзята. З надпотужною енергетикою. Українка, що не віддасть ані крихти своєї рідної землі. Неврахований боєць Залізної сотні.
     Їй дійсно вдається допомагати людям. Вона не спить, не їсть, не дозволяє собі ані хвильки спокою, поки не виконає самостійно поставлену собі задачу, якою нерідко стає порятунок чийогось життя.
     У нас знайшовся спільний знайомий – Михайло Годинець, котрий тренує дітей Власти (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=688632044852259&id=580231115692353&__tn__=K-R).
     Одного разу, очікуючи сина з тренувань, їй пощастило почути, як гідно, хоч і вимогливо Михайло виховує хлопчаків. Стоячи під дверима, і слухаючи як проходять тренування, вона пишалася і своїми хлопчиками, і їх наставником, що виховує з них справжніх чоловіків, справжніх українців.
     Адже для матері, що стільки часу та сил віддає війні, надважливо, щоб нація турбувалася про її дітей, щоб її хлопчики отримували від нас, українців, ту любов і турботу, котрої їм часто не вистачає через самовідданість Власти тій справі, якою вона займається.
     Ми всі дуже різні. Не має значення, в якому регіоні ми народилися та проживаємо, адже у всіх нас є люба Мати-Україна. І ми не маємо права на чвари! Посваритися, образитися, розсердитися, але, як тільки ми почуємо «Україна», ми зобов’язані встати пліч о пліч. Ось так і з Властою, донькою і матір’ю Закарпаття.
     Я дивився на переповнену емоціями ПАТРІОТКУ, що пишається своєю країною, і розумів, хай би що там сталося, ми обов’язково знайдемо спільну мову. І обов’язково переможемо!
     Не буду приховувати – із Властою дуже не просто. Вона людина зі сталевим характером. Саме таких людей загартовує пекло війни. Та ми не маємо права не домовитися між собою. Це неможливо. Адже в найважчу хвилину ми з нею будемо там, на передовій. А ця тендітна жінка вже котрий рік поспіль продовжує допомагати нашим воїнам та їх родинам.
     Ми живемо своєю країною, а в цей час інші люди, що поважають нашу працю, допомагають нашим дітям та близьким. Це просто неймовірно! Це зігріває душу і дає наснаги жити та працювати це більш активно та потужно.
     Ось такі вони, наші Українки – не чекають на диво, не питають дозволу, а підіймають очі вгору і в Молитві своїй обіймають Україну. У них все виходить. І їх тисячі. Захоплююся тобою, Україно! Пишаюся Вами, рідні мої жовто-сині.
     Авторська програма Олега Володарського «СПОВІДЬ». Герой програми Власта Негря
     https://youtu.be/H3j4aqIdopA
     


Автор: Вячек прочтений: 1268 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 24365
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика