Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Відкриття туристичної фотогалереї
Автор: Станислав Власенко      Дата: 09.08.2006 22:37


     Національна туристична організація України та Державна служба туризму і курортів України відкрили першу в Україні "Туристичну фото галерею".
     "Туристична фотогалерея" представлятиме кращі роботи як українських, так і іноземних фотохудожників на туристичну тематику. Подібної спеціалізованої фотогалереї в Україні поки що не було. Потреба у її відкритті виникла з активним розвитком вітчизняного туристичного ринку, адже кожен регіон мас своє неповторне "туристичне обличчя".
     У кожної з областей є фотоальбоми та краєзнавчі видання, які через фотографію знайомлять наших громадян з історією та культурою свого краю. На жаль, їх важко побачити поза даним регіоном. Регіональні туристичні путівники тільки починають сьогодні з"являтися на вітчизняному ринку.
     Саме цьому завданню - знайомству через фотографію з туристичним потенціалом регіонів України, і сприятиме "Туристична фотогалерея". Окрім того, передбачається також організація виїзних фотоекспозицій під час регіональних туристичних виставок та інших туристичних заходів.
     Національна туристична організація України спільно з Держслужбою туризму та курортів планують розробити Всеукраїнський фотоконкурс "Перлини туристичної України", переможці якого щороку визначатимуться 27 вересня на День туризму України.
     Сьогодні "Туристична фотогалерея" відкривається фотовиставкою "Україна туристична" фотографа Національної туристичної організації України Євгена Тимченка. На виставці представлені 23 фотороботи, на яких зображено туристичні об"єкти дев"яти регіонів України - Київ, Крим, Волинську, Львівську, Миколаївську, Одеську, Тернопільську, Чернігівську, Черкаську та Херсонську області. Фотороботи є результатами поїздок журналістів під час прес-турів згаданими областями. На сьогодні у фотоархіві Національної туристичної організації України зберігається декілька тисяч фотографій, які відображають туристичний потенціал більшості областей України.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1083 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2392
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика