Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Укргазвидобування” та “Шелл” підписали широкомасштабний договір про спільну розвідку нафти та газу в Україні
Автор: Станислав Власенко      Дата: 08.06.2006 22:47


     ДК “Укргазвидобування” НАК “Нафтогаз України” та компанія “Шелл Експлорейшн енд Продакшн” (“Шелл”) сьогодні під час спеціальної церемонії за участю Президента України Віктора Ющенка підписали широкомасштабний Договір про спільну діяльність з розвідки запасів нафти та газу. На церемонії підписання договору були присутні заступник голови правління НАК “Нафтогаз України” Богдан Клюк, генеральний директор ДК “Укргазвидобування” Ілля Рибчич, голова концерну “Роял Датч Шелл” Ярун ван дер Вієр та віце-президент “Шелл Експлорейшн енд Продакшн Юероп” Рін Гербер.
     
     Договір, що передбачає відповідні етапи реалізації Робочої Програми та умови проведення спільної діяльності, було підписано на церемонії, що проходила у штаб-квартирі концерну “Роял Датч Шелл” в м. Гаазі. Цей договір є наступним визначним етапом співпраці між НАК “Нафтогаз України” та компанією “Шелл” після підписання Угоди щодо проведення спільного дослідження у Дніпровсько-Донецькому басейні у травні 2005 року. Договір поширюється на площу понад 31,000 кв. км. Вважається, що в цьому регіоні знаходяться потенційно значні запаси природного газу.
     
     Відповідно до умов договору про спільну діяльність, “Шелл” здійснюватиме роботи на 8 площах у Дніпровсько-Донецькому басейні, ліцензіями на які володіє ДК “Укргазвидобування”, з доступом до глибокозалягаючих потенційних колекторів (вони залягають глибше, ніж відкриті великі родовища неглибокого залягання, що зараз розробляються). “Шелл” отримає 50% частку у договорі про спільну діяльність, що поширюється на ці ліцензії (за виключенням родовищ, що знаходяться у розробці), в обмін на зобов’язання провести збір сейсмічних даних та буріння глибинних пошукових свердловин протягом трьох років. Роботу планується розпочати у червні поточного року.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1695 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2225
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика