Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

В Україні встановлено близько 5,7 млн. побутових лічильників природного газу
Автор: Станислав Власенко      Дата: 22.05.2006 23:49


     Департамент обліку газу та нафти НАК "Нафтогаз України" повідомляє, що станом на 1 травня 2006 в Україні встановлено близько 5,7 млн. побутових лічильників природного газу. Наразі практично завершується встановлення лічильників в квартирах, де газ використовується для потреб опалення. В цих помешканнях залишилося встановити менше ніж 600 тис. лічильників. Ці лічильники, за оцінками експертів, необхідно встановлювати, в основному, під час підготовки житла та виробничо-господарського комплексу України до роботи в осінньо-зимовий період 2006 - 2007 років.
     Враховуючи обмаль часу, що залишився до початку опалювального сезону, Департамент обліку газу та нафти НАК "Нафтогаз України" пропонує громадянам-споживачам природного газу (у першу чергу тим, чиї оселі оснащені котлами та водонагрівальними колонками і де споживаються значні обсяги природного газу), керівникам бюджетних та комунально-побутових підприємств завчасно звертатись до відповідних регіональних підприємств (ВАТ) з газопостачання та газифікації та їх філій з питань встановлення лічильників газу.
     Департамент обліку газу та нафти повідомляє, що в усіх областях (за винятком Вінницької, Київської, Кіровоградської та Чернівецької) діють Програми оснащення житлового фонду лічильниками газу, які передбачають безкоштовне (за кошти нафтогазової галузі) встановлення лічильників газу малозабезпеченим та деяким іншим пільговим категоріям населення Передбачається впровадження цих Програм і далі.
     Крім Програм, ВАТ з газопостачання га газифікації встановлюють лічильники з розстроченням платежів терміном до 12 місяців.
     З метою запобігання виникненню черг на встановлення лічильників газу Департамент обліку газу та нафти НАК "Нафтогаз України" просить своєчасно подбати про оснащення своєї оселі лічильником газу. Це шлях до ощадливого використання газу та зменшення навантаження на сімейний бюджет.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1372 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2189
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика