Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Ukrlandfarming - урожай озимих на висоті
Автор: Сергей Черняк      Дата: 14.08.2018 21:00


     Група компаній Ukrlandfarming відзвізтувала про результати жнив ранніх зернових культур у більшості кластерів. Обмолочено 95% озимої пшениці, середній результат - 5 т/га, максимальний - 5,77 т/га.
     
     “Урожайність озимої пшениці цього року в середньому 5 т/га, що є хорошим показником для цієї культури. Липневі дощі в період збирання ставали на заваді жнив. Врятувала ситуацію власна елеваторна мережа Ukrlandfarming, потужністю 2,6 млн тонн одночасного зберігання. Завдяки новітнім технологіям компанія змогла під час збирання доводити зерно більшої вологості до базової кондиції. Хоч погода і коригувала заплановані терміни жнив, але станом на 09 серпня вже обмолочено 95% озимої пшениці», – зазначила операційний директор Групи компаній Ukrlandfarming Галина Ковток.
     
     «Відсутність дощів у квітні й травні на більшості території країни суттєво вплинула на формування врожайності озимих культур. Середня врожайність озимої пшениці в Україні станом на 8 серпня склала 3,48 т/га. Разом з тим, більшість кластерів Ukrlandfarming показали вищу за середню врожайність по Україні. Найкращий показник у Центрального й Північного кластерів Групи - 5,77 т/га, до трійки лідерів входить також Східний кластер з урожайністю 5,25 т/га”, - розповідає директор департаменту рослинництва Групи компаній Ukrlandfarming Владислав Тютюнник.
     
     Жнива ранніх зернових завершуються. Триває посів озимого ріпака, вже засіяно понад 50% від запланованих площ по всім кластерам Групи компаній Ukrlandfarming.
     
     Група компаній Ukrlandfarming - лідер аграрного ринку України за обсягом земельного банку, входить в ТОП-5 за обсягом експорту. Понад 11 років компанія виробляє зерно, цукор, м’ясо, сире молоко, шкіру, яйця та яєчні продукти. Ukrlandfarming управляє однією з найпотужніших в Україні мережею сучасних елеваторних комплексів, два з яких найбільші в Євразії, - загальна потужність 2,6 млн тонн. Транспортно-логістична система гарантує безумовний контроль “поле-елеватор-порт”. Компанія експортує в 40 країн світу, серед її клієнтів такі глобальні корпорації, як Bunge, Cargill, Glencore, Delta, Wilmar, ADM Trading Ukraine LLC, CHS, NCH-Агропросперис, KERNEL.


Автор: Сергей Черняк прочтений: 854 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 21755
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика