Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАДАННЯ БЛАГОДІЙНОЇ ДОПОМОГИ ГРОМАДІ СЕЛА АВДІЇВКА КУЛИКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 17.05.2006 22:04


     17 травня 20О6 року в с.Авдіївка Куликівського району Чернігівської області відбулося урочиста церемонія передачі 25 нетелів та 15 свинок селянським родинам в рамках проекту «Розвиток молочного скотарства, свинарства, бджолярства в с. Авдіївка Куликівського району Чернігівської області», який започатковано Міжнародною Благодійною Фундацією „Хайфер Проджект Інтернешенл" (МБФ „ХПІ") і впроваджується у співпраці з сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом „Надія" в с. Авдіївка, за сприяння Чернігівської обласної державної адміністрації та суттєвої підтримки Куликівської районної державної адміністрації та районної ради.
     В рамках проекту було проведено церемонію урочистого дарування племінних нетелів симентальської м'ясо-молочної породи та свинок великої білої породи потребуючим селянським родинам. До участі у заході запрошені керівники та представники державної адміністрації та ради області, району, ЗМІ та громадськість Чернігівщини.
     Метою проекту „Розвиток молочного скотарства, свинарства, бджолярства в с. Авдіївка Куликівського району Чернігівської області" є підвищення рівня життя сільського населення. В рамках впровадження проекту громі села Авдіївка надається 25 нетелів симентальської породи, 15 супоросних свинок, 40 бджолопакетів, комбікорми для тварин, ветпрепарати, цифровий аналізатор молока, навісну косарку, прес-підбирач для сіна. В рамках проекту громада організує культурне пасовище. При успішному виконанні фази 1 проекту, буде розглянуто можливість для надання громаді в рамках фази 2 проекту охолоджувача молока.
     Очікувані результати впровадження проекту „Розвиток молочного скотарства, свинарства, бджолярства в с. Авдіївка Куликівського району Чернігівської області " є такі:
     • збільшення прибутків щонайменше 64 сімей завдяки покращенню маркетингу та збільшенню продажу надлишків продукції тваринництва;
     • покращення якості місцевого поголів'я худоби та бджіл;
     • покращення знань та навичок у щонайменше 64 селян з питань догляду за худобою, свинями, бджолами, виробництва кормів, переробки та маркетингу продукції;
     • згуртування громади, керованої на основі демократичних засад, відображених в 12 „Ключових принципах" ХПІ, в тому числі принципі тендерної рівності та сталого розвитку громади.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1169 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2174
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика