Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ПІДПРИЄМСТВА З ГАЗОПОСТАЧАННЯ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ ПОЛІПШИЛИ РОЗРАХУНКИ ЗА СПОЖИТИЙ ПРИРОДНИЙ ГАЗ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 20.04.2006 22:51


     Регіональні підприємства з газопостачання та газифікації поліпшили розрахунки з ДК «Газ України» за спожитий у квітні 2006 р. бюджетними організаціями та населенням природний газ.
     
      На 100% з Компанією розрахувалися за спожитий у квітні п. р. (станом на 20 квітня) бюджетними організаціями природний газ 13 регіональних підприємств з газопостачання та газифікації. Це, зокрема, ВАТ «Кіровоградгаз», «Полтавагаз», «Херсонгаз», «Уманьгаз», «Тернопільгаз», «Рівнегаз», «Івано-Франківськгаз», «Донецькміськгаз», «Коростишівгаз», «Тернопільміськгаз», «Волиньгаз», «Черкасигаз», «Запоріжгаз».
     
      Наблизилися до ста відсотків розрахунки за спожитий у бюджетній сфері у квітні природний газ ще чотирьох підприємств з газопостачання та газифікації.
     
      Загальний рівень розрахунків з Компанією підприємств з газопостачання та газифікації за спожитий бюджетними організаціями та установами природний газ дещо зріс і з початку 2006 р. у порівнянні з минулим роком і становить 72,4%.
     
      Позитивні зрушення в розрахунках з ДК «Газ України» таких підприємств за спожитий у бюджетній сфері природний газ принесла спільна робота керівництва ВАТ та місцевих органів влади, в т. ч. і новообраних органів самоврядування.
     
      Про це було наголошено під час селекторної наради керівництва Компанії з керівниками регіональних підприємств з газопостачання та газифікації, під час якої було розглянуто актуальні питання роботи цих підприємств.
     
      В той же час на нараді було висловлено занепокоєння з приводу вкрай незадовільного стану розрахунків за спожитий бюджетними установами у квітні п. р. природний газ таких підприємств, як ВАТ «Вінницягаз» (0%), «Кременчукгаз» (9%), «Дніпропетровськгаз» (10%), «Тисменицягаз» (11%), «Київгаз» (14%). «Луганськгаз» (23%), «Севастопольгаз» (29%), «Харківгаз» (34%), «Макіївкагаз» (35%), «Мелітопольгаз» (38%).
     
      Керівництво Компанії висловило також сподівання щодо якнайшвидшого розв’язання керівниками новобраних місцевих органів самоврядування гострих питань належного фінансування потреб бюджетних установ (з місцевих бюджетів) для забезпечення ними розрахунків за спожитий природний газ.
     
      На нараді було відзначено також, що за спожитий населенням у квітні природний газ з Компанією на 100% розрахувалися 11 підприємств з газопостачання та газифікації, а розрахунки 10 підприємств наблизилися до цього показника.
     
      Зріс рівень розрахунків з Компанією підприємств з газопостачання та газифікації за спожитий населенням газ і у порівнянні з минулим роком. З початку 2006 р. рівень таких розрахунків зріс на 11,5% у порівнянні з аналогічним періодом 2005 р.
     
      Водночас за незадовільний рівень розрахунків з Компанією за спожитий населенням газ на нараді було піддано критиці діяльність підприємств «Київгаз» (0%), «Одесагаз» (29%), «Львігаз» (38%), «Коростишівгаз» (47%), «Черкасигаз» (63%), «Шепетівкагаз» (67%), «Волиньгаз» (69%).
     
      На нараді відзначалося також, що у квітні більш активно почали здійснювати розрахунки за спожитий природний газ і підприємства комунальної теплоенергетики (ТКЕ). У 14 областях України рівень розрахунків підприємств ТКЕ за спожитий у квітні п. р. природний газ становить 100%, а у 5 областях перевищує 85%, що є середнім показником по Україні.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1977 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2120
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика