Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Потенціал торгівлі Україна-Китай складає понад $10 млрд
Автор: Александр Михайленко      Дата: 11.07.2018 05:21


Потенціал торгівлі Україна-Китай складає понад $10 млрд      5 липня 2018 року відбулася зустріч Першого віце-прем’єр-міністра - Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва з Головою Китайського комітету сприяння міжнародної торгівлі Цзян Цзенвеєм.
     
     На зустрічі Степан Кубів підкреслив, що Китай є стратегічним торговельним партнером для України, а відтак, посилення співпраці між нашими країнами є важливим завданням.
     
     “В 2017 році обсяг двосторонньої торгівлі Україна-Китай склав $7,7 млрд, тобто зріс на 18% відносно попереднього року. Тенденція зростання продовжується і в поточному році: за І квартал 2018 обсяг двосторонньої торгівлі склав майже $2 млрд, тобто на 18,7% більше за аналогічний період торік”, - зазначив Перший віце-прем’єр-міністр.
     
     Кубів додав, що поліпшенню двосторонніх бізнес-контактів сприятиме участь України у міжнародній виставці "China International Import Expo-2018", яка відбудеться у листопаді 2018 року у Шанхаї.
     
     “Україна вперше представить свій національний стенд на цій міжнародній виставці і я переконаний, що після цього українська продукція здобуде ще більш вагому частку в імпорті Китаю. Згідно з очікуваннями китайських колег, через 5 років їхній імпорт и складе $24 трлн”, - зауважив Степан Кубів
     
     Він також закликав китайські компанії до співпраці з українськими колегами для реалізації спільних проектів у сфері сонячної енергетики, сільського господарства, інфраструктури, зокрема портової інфраструктури.
     
     Наталія Микольська, заступник Міністра - Торговий представник України, в свою чергу додала, що згідно з Експортною стратегією України Китай є одним з найперспективніших ринків для українського експорту, а відтак, продовження конструктивної співпраці має включати розширення обсягів та видів продукції, якими торгують країни.
     
     Китайський комітет сприяння міжнародної торгівлі - це найважливіша і найбільша китайська установа з розвитку зовнішньої торгівлі, аналог торгово-промислової палати. Діє при Міністерстві комерції Китаю. Загальне число членів комітету налічує майже 70 тисяч підприємств.


Автор: Александр Михайленко прочтений: 558 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 21074
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика