Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Твоё только то, что ты понял. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК „Укргазвидобування” збільшила видобуток газового конденсату на 13,6%
Автор: Станислав Власенко      Дата: 12.04.2006 21:46


     У першому кварталі 2006 року всі підприємства ДК „Укргазвидобування” виконали планове завдання. У порівнянні з минулорічними показниками видобуток газового конденсату збільшився на 13,6% і склав 182,5 тис. тонн, нафти – 28,152 тис тонн, видобуток природного газу склав 3 744,9 млн. тонн.
     
      Протягом І кварталу ДК „Укргазвидобування” виконувала пошуково-розвідувальні роботи на 39 площах та 32 родовищах, а на 5 площах на сході та заході України проводилось параметричне буріння. Розпочато бурінням 12 пошукових та розвідувальних свердловин. За результатами пошукових робіт відкрито Добрянське та Лугівське газові родовища у Львівській області. Крім того, протягом І кварталу в результаті буріння і випробування отримані результати, які суттєво розширюють перспективи газоносності Копилівського, Аксютівського, Більського, Північно-Волкенківського родовищ у Дніпровсько-Донецькій западині та Дубаневицького у Західному регіоні. В експлуатацію було передано 16 свердловин (на 9 більше, ніж було заплановано). Всього за січень-березень 2006 року було виконано геологорозвідувальних робіт на суму 186,9 млн. гривень.
     
      У І кварталі підприємствами компанії перероблено газового конденсату та нафти 217,5 тис. тонн, що на 46 тис. тонн більше, ніж було заплановано; вироблено 210 тис. тонн нафтопродуктів (на 21,5 тис. більше в порівнянні з аналогічним періодом 2005 р.), а виробництво скрапленого газу зросло на 12,6 тис. тонн і склало 61,2 тис. тонн.
     
      Підрозділи ДК „Укргазвидобування” освоїли 303,6 млн. грн. капітальних вкладень, що на 11,9 млн. грн. більше у порівнянні з I кварталом минулого року.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1514 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2100
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика