Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Підприємства з газопостачання і газифікації, які недоплатили ДК «Газ України» за спожитий і оплачений населенням природний газ, чекає перевірка фінансово-господарської діяльності
Автор: Станислав Власенко      Дата: 06.04.2006 18:55


     Протягом квітня-червня 2006 року на підприємствах з газопостачання та газифікації, які допустили недоплату ДК «Газ України» від 1 млн. грн до 10 млн. грн. буде проведено документальну перевірку окремих питань фінансово-господарської діяльності та правильності і своєчасності розрахунків за природний газ, спожитий і оплачений населенням у першому кварталі 2006 р. Загальна сума недоплати ДК «Газ України» низки регіональних підприємств з газопостачання і газифікації за природний газ, спожитий населенням у 2006 р., перевищила 67,6 млн. грн.
     
      Про це було повідомлено сьогодні в центральному офісі ДК «Газ України» під час наради з керівниками регіональних підприємств з газопостачання і газифікації та працівниками юридичних служб цих підприємств.
     
      Недоплати Компанії від 1 млн. грн. до 10 млн. грн. допустили, зокрема, такі підприємства з газопостачання та газифікації, як «Рівнегаз», «Дніпропетровськгаз», «Донецькоблгаз», «Тернопільгаз», «Полтавагаз», «Одесагаз», «Миколаївгаз», «Чернігівгаз», «Волиньгаз», «Закарпатгаз», «Львівгаз», «Київгаз» та «Черкасигаз».
     
      Перевірку фінансово-господарської діяльності вказаних підприємств здійснюватимуть аудиторська та контрольно-ревізійна служби НАК «Нафтогаз України» та ДК «Газ України».
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1371 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2086
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика