Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК "Укртрансгаз" підвела підсумки виконання Плану робіт з діагностування об’єктів ГТС за 2005 рік
Автор: Станислав Власенко      Дата: 06.04.2006 10:18


     29 березня 2006 року ДК "Укртрансгаз" підбила підсумки виконання Плану робіт з діагностування об’єктів ГТС за 2005 рік і завдання на 2006 рік. Розглядались питання економічної ефективності діагностичних робіт, сучасні методи та технології діагностичного обслуговування об’єктів ГТС, зберігання і розподілення газу, аналізу результатів технічного діагностування і кількісного оцінювання ризиків. Були визначені основні напрями та завдання діагностики щодо забезпечення експлуатаційної надійності, безпечного і ефективного функціонування об’єктів ГТС. Особлива увага приділялась розробці та впровадженню сучасних методів і засобів технічної діагностики на рівні вимог світових стандартів.
     За результатами виконання Плану робіт з діагностування у 2005 році було зазначено наступне:
      Виросли обсяги виконаних першочергових ремонтних робіт щодо лінійної частини магістральних газопроводів та технологічних трубопроводів обов’язки компресорних станцій, включаючи переізоляцію газопроводів.
      Удосконалюються форми планування і організації ремонтних і діагностичних робіт. Підвищується роль виробничо-диспетчерських служб щодо зменшення витрат на проведення робіт з діагностування, ремонту і реконструкції об'єктів ГТС.
      Започатковано випуск інформаційних повідомлень щодо впровадження ноу-хау та науково-технічних розробок в нафтогазовій галузі.
      Розроблено програмно-апаратні засоби централізованого оперативного діагностування газоперекачувальних агрегатів марок: ГПА-25С, ГПА-Ц-6,3С, ГТУ-10.
      Підготовлено та проведено випробування 35-ти засобів автоматизації та телемеханізації, введено в промисловою експлуатацію 11 новітніх засобів автоматизації і телемеханізації. Особливу увагу при впроваджені нових систем приділяється питанням самодіагностування та діагностування програмними засобами при експлуатації як технологічного обладнання, так і САК та АСК ТП.
      Розгорнута робота в напрямку забезпечення достовірності обліку газу та визначення його фізико – хімічних параметрів на газовимірювальних об’єктах ДК "Укртрансгаз".
      Ефективність діагностичних робіт підтверджується надійним та безперебійним транспортуванням газу споживачам України та країн Європи.
     
     Організатором наради виступив Науково-виробничий центр технічної діагностики “ТЕХДІАГАЗ”.
     У роботі наради взяли участь 79 провідних спеціалістів ДК "Укртрансгаз" у галузі експлуатації та діагностики трубопроводів і технологічного обладнання газотранспортної системи (ГТС). На нараду були запрошені представники відомств та наукових установ: Держпромгірнагляду, ДНВЦ "Природа", СП "ТЮФ НОРД-ДІЕКС", Асоціації "Надійність машин і споруд", ВНІПІтрансгаз.
     
     Довідка: Науково-виробничий центр технічної діагностики “ТЕХДІАГАЗ” ДК “Укртрансгаз” є оператором з технічного діагностування магістральних газопроводів та технологічного обладнання ГТС. Центр укомплектований висококваліфікованими спеціалістами, які акредитовані в державних наглядових органах і мають відповідні сертифікати. Основними напрямами діяльності НВЦ “ТЕХДІАГАЗ” є:
     - проведення пусконалагоджувальних робіт зразків нової техніки;
     - проведення комплексу робіт з оцінювання технічного стану і подовження терміну служби деталей, вузлів, обладнання і систем;
     - розробка технічних засобів діагностування обладнання і систем;
     - проведення науково-технічної експертизи;
     - обстеження і аналіз стану обладнання, об’єктів і систем з метою забезпечення технологічних і екологічних нормативів і вимог;
     - паспортизація технологічних трубопроводів обв’язки обладнання компресорних станцій.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1221 оценки: 4 от 1
© Свидетельство о публикации № 2080
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика