Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК «Нафтогаз України» виділяє 67,8 млн. грн. на розвиток соціальної інфраструктури Харківської області
Автор: Станислав Власенко      Дата: 19.03.2006 11:53


     16 березня голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Івченко та голова Харківської обласної державної адміністрації Арсен Аваков підписали угоду про співпрацю Компанії та області у 2006 році. Угода передбачає активізацію робіт щодо освоєння ресурсів нафти та газу підприємствами НАК «Нафтогаз України», які працюють на території Харківщини, а також участь Компанії у розвитку соціальної інфраструктури області.
     
      У документі визначені основні виробничі показники харківських підприємств НАК «Нафтогаз України», запланований видобуток природного газу на рівні 7,629 млрд. куб. м, видобуток нафти та конденсату – 310,0 тис. т.
     
      Угодою також затверджено перелік та обсяги участі підприємств Компанії у розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів Харківської області на загальну суму 67,8 млн. грн., з яких 20 млн. грн. будуть направлені на реалізацію соціальних проектів облдержадміністрації, 47,8 млн. грн. – на розвиток соціальної інфраструктури підприємств НАК «Нафтогаз України». Зокрема, Компанія планує виділити 18,4 млн. грн. на будівництво спортивно-оздоровчого центру у селищі газовиків Червоний Донець Балаклійського району, який передбачають відрити нинішнього року. В переліку об’єктів, які фінансуватимуться Компанією – сільські газопроводи, школи, лікарні тощо.
     
     Зі свого боку, Харківська обласна державна адміністрація зобов’язується сприяти підприємствам НАК «Нафтогаз України» у вирішенні питань, пов’язаних з виділенням земельних ділянок, призначених для будівництва свердловин, облаштуванням родовищ та отримання підприємствами Компанії ліцензій на користування надрами.
     
     Довідка: На території Харківської області знаходиться 15 підприємств НАК «Нафтогаз України», на яких працює понад 25 тис. чоловік. В області видобувається 40% газу власного видобутку. У 2004 р. на Харківщині підприємствами усіх форм власності було видобуто 7,535 млрд. куб. м природного газу, у 2005 р. - 7,845 млрд. куб. м.
     
     У 2005 році на розвиток соціальної інфраструктури області НАК «Нафтогаз України» виділила 49,1 млн. грн.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1241 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2052
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика