Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

З депозитних відсотків запоріжців до бюджету сплачено майже 22 мільйони
Автор: Максим Дюжев      Дата: 08.06.2018 22:43


     За п’ять місяців поточного року з відсотків банківських вкладів запорізьких платників до державного бюджету надійшло понад 21,7 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб, що на 1,2 мільйона більше, ніж торік.
     Як зазначила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, лише за попередній місяць із отриманих доходів до державної казни перераховано майже 4,4 мільйона, що на півмільйона перевищує сплату у травні 2017 року.
     Керівник фіскальної служби області повідомила, що більшість надходжень забезпечили фінансові установи м. Запоріжжя — близько 15,5 мільйона, також значні відрахування від платників м. Мелітополь, Мелітопольського, Приазовського районів — майже 1,8 мільйона та м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів — 1,6 мільйона.
     Нагадаємо, що відсотки від депозитних банківських рахунків, вкладів у кредитних спілках та інші проценти підлягають оподаткуванню. Нарахування і утримання податку, ставка якого становить 18 відсотків, здійснює фінансова установа. При цьому у податковому розрахунку не відображається інформація про суми окремого банківського вкладного (депозитного) або поточного рахунку, ощадного сертифіката, вкладу члена кредитної спілки, суми нарахованих процентів, а також відомості про вкладників.


Автор: Максим Дюжев прочтений: 839 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 20476
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика