Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Главное чудо - то, что мы живем. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК «Укргазвидобування» завершила будівництво 50-квартирного будинку у м. Перещепине на Дніпропетровщині
Автор: Станислав Власенко      Дата: 16.03.2006 14:21


     у місті Перещепине (Новомосковський район, Дніпропетровська область) відбулися урочистості з нагоди завершення будівництва багатоквартирного житлового будинку. Новоселами стали 50 родин газовиків Перещепинського нафтогазового промислу (НГП) Газопромислового Управління (ГПУ) «Харківгазвидобування» ДК «Укргазвидобування ».
     У церемонії взяли участь заступник генерального директора ДК «Укргазвидобування» Василь Сусак, начальник ГПУ «Харківгазвидобування» Григорій Сушко, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва, а також керівництво Новомосковської райдержадміністрації та м. Перещепине.
     П’ятиповерховий будинок на 50 квартир загальною площею 2731 кв. м було зведено за кошти ДК «Укргазвидобування». Загальна вартість проектних та будівельних робіт склала 8,608 млн. грн.
     Проект виконано інститутом «ПівдентрансНДІпроект». До будівельно-монтажних та налагоджувальних робіт були залучені ЗАТ «Харківтрансбуд», ТОВ «Укренергоспецмонтаж», ТОВ «Рапід інжиніринг». До нового будинку підведені зовнішні мережі водопостачання, каналізації, газова магістраль, виконано телефонізацію та радіофікацію квартир.
     За останні два роки – це друге новосілля в колективі ГПУ «Харківгазвидобування». У жовтні 2004 року у селищі Старий Мерчик, Валківського району на Харківщині для працівників Юліївського НГП було здано в експлуатацію 55-квартирний будинок. Він також був збудований за кошти ДК «Укргазвидобування».
     Протягом поточного місяця ГПУ «Харківгазвидобування» планує завершити роботи з газифікації смт. Старий Мерчик та с. Добропілля (Валківського району).
     Загальні інвестиції ДК «Укргазвидобування» в розбудову соціальної сфери Харківської та Дніпропетровської областей у 2005 році становили 19,1 млн. грн., нинішнього року в розбудову соціальних об’єктів цих регіонів планується вкласти близько 35 млн. грн.
     
     Довідка: ГПУ «Харківгазвидобування» – одне з чотирьох видобувних підприємств ДК «Укргазвидобування». До його складу входять три нафтогазових промисли – Юліївський і Краснокутський (Харківська обл.) та Перещепинський (Дніпропетровська обл.).
     Перещепинський НГП - найстаріший виробничий підрозділ ГПУ «Харківгазвидобування», створений у 1966 році. В експлуатації промислу 9 родовищ, одне з яких - Східно-Виноградівське – введено в експлуатацію у січні 2006 року.
     У 2005 році ГПУ «Харківгазвидобування» було видобуто: природного газу – 1,72 млрд. куб. м, (близько 9% вітчизняного газу); газового конденсату – 60,35 тис. т; нафти – 34,37 тис. т.; вироблено 22,2 тис. т скрапленого газу.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2105 оценки: 3 от 1
© Свидетельство о публикации № 2017
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика