Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК «ГАЗ УКРАЇНИ» ЗАНЕПОКОЄНА ЗНАЧНОЮ ЗАБОРГОВАНІСТЮ АЕК «КИЇВЕНЕРГО»
Автор: Станислав Власенко      Дата: 16.03.2006 14:20


     ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» висловлює занепокоєння з приводу значної заборгованості АЕК «Київенерго» за спожитий у 2005-2006 рр. природний газ. Столична акціонерна енергетична компанія «Київенерго», попри взяті на себе договірні зобов’язання щодо стовідсоткової оплати за спожитий у 2005 р. природний газ, допоки не вжила жодних заходів для погашення заборгованості, що складає понад 93 млн. грн.
     
     Вкрай незадовільно столичні енергетики здійснюють розрахунки за споживання природного газу й у 2006 р. Рівень оплати АЕК «Київенерго» за спожитий у 2006 р. газ становить лише 70%, а борг станом на 14 березня п. р. перевищив 90 млн. грн.
     
      З метою недопущення аварійної ситуації та виникнення соціальної напруги у Києві, враховуючи проведені останнім часом АЕК «Київенерго» розрахунки (30 млн. грн.), а також листи–клопотання керівництва Київської міської державної адміністрації та АЕК «Київенерго» щодо призупинення механізму обмеження газопостачання енергетиків, ДК «Газ України» вкотре пішла назустріч АЕК й підтвердила для неї планові ресурси природного газу в необхідному обсязі (13,6 млн. куб. м природного газу щодобово).
     
      Наголошуючи на тому, що на виконання доручень Уряду, Мінпаливенерго України та НАК «Нафтогаз України» щодо економного та раціонального використання енергоресурсів та забезпечення належної дисципліни розрахунків за газ ДК «Газ України» здійснює газопостачання усім категоріям споживачів лише за умови своєчасної та повної оплати газу, Компанія звернулася до керівництва КМДА з проханням особисто втрутитися у ситуацію та вжити заходів щодо погашення заборгованості АЕК «Київенерго».
     
     У разі відсутності найближчим часом оплати боргів, ДК «Газ України» змушена буде розпочати з 15 березня п. р. здійснення заходів щодо обмеження газопостачання АЕК «Київенерго».
     
     Довідка: Згідно з встановленим Кабінетом Міністрів України порядком забезпечення галузей національної економіки та населення природним газом, постачання цього енергоносія усім категоріям споживачів здійснюється лише за умови його 100-відсоткової оплати.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1907 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2014
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика