Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

В Україні видано першу аграрну розписку в садівництві
Автор: Наталья Зощенко      Дата: 27.04.2018 21:42


     В рамках реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між Асоціацією «УКРСАДПРОМ», Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) та ТОВ «Галич Агро-Стек» було укладено першу аграрну розписку в садівництві.
     
     Компанія «Галич Агро-Стек» уклала фінансову агророзписку, відповідно до якої будуть фермерському господарству з Полтавської області поставлені засоби захисту рослин і добрива загальною вартістю 600 тис. грн. «Галич Агро-Стек» надає 100% кредит на препарати до 1 листопада 2018 року.
     
     В IFC відзначають, що підписання цієї розписки є швидким і позитивним результатом співпраці в рамках Меморандуму.
     
     "Ми змогли перевірити, як працює Меморандум на практиці. Біло проведено серію зустрічей та обговорень, як реалізувати Проект «Аграрні розписки» в садівництві, щоб це було вигідно як для кредиторів, так і для виробників. Ми очікуємо, що перша розписка матиме позитивний вплив на ринок і вона допоможе садівникам залучити додаткове фінансування. В цілому, Проект «Аграрні розписки» спрямований на диверсифікацію використання розписок, в т.ч. і за рахунок їх впровадження в садівництві", — зазначив Олександр Муляр, менеджер розвитку проектів «Аграрні розписки в Україні» IFC.
     
     У свою чергу, голова Асоціації «УКРСАДПРОМ» Дмитро Крошка зазначив, що перша аграрна розписка в садівництві є результатом активної спільної роботи між Асоціацією, IFC та ТОВ «Галич Агро-Стек».
     
     «Я радий, що ми змогли створити новий фінансовий інструмент для галузі садівництва, який сприяє підвищенню фінансової спроможності садівничих господарств, а також робить прогнозованою їх економічну діяльність», — зауважив Д.Крошка.


Автор: Наталья Зощенко прочтений: 686 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 19660
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика