Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

фільму „Україна і СОТ: аграрні аспекти”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 31.01.2006 13:36


     в Українському Домі відбулася презентація документального телевізійного фільму „Україна і СОТ: аграрні аспекти”.
     
     Фільм презентували: Український центр міжнародної інтеграції (УЦМІ), Міжнародна благодійна організація „Український освітній центр реформ” (УОЦР) та Інститут сільського розвитку.
     
     Виробництво фільму здійснили Український центр міжнародної інтеграції, Український освітній центр реформ та Інститут сільського розвитку за сприяння Спільної парламентсько-урядової комісії з інтеграції України до СОТ.
     
     Фільм створено за фінансової підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Місії Агентства США з Міжнародного розвитку в Україні, Білорусії та Молдові.
     
     Українське сільське господарство проходить складний етап реформування. Поступово аграрний сектор виходить з кризи і відновлює свій потенціал. Водночас Україна інтегрується до світової економічної спільноти і впроваджує нові міжнародні правила гри. Вступ до Світової організації торгівлі (СОТ) може стати потужним стимулом до впровадження змін у секторі сільського господарства. В суспільстві поширені полярні погляди на перспективи сільського господарства в умовах членства України в СОТ. Що очікувати селянам від вступу України до Світової організації торгівлі? Які ризики для аграрного сектору пов’язані із вступом до СОТ? Хто виграє від лібералізації торгівлі? На ці питання автори фільму пропонують глядачеві власний погляд та закликають приєднатися до подальшої дискусії.
     
     Метою фільму є підвищення рівня обізнаності громадян щодо можливих перспектив та викликів для аграрного сектору внаслідок вступу України СОТ.
     
     У фільмі використані інтерв’ю з відомими українськими політиками та урядовцями, провідними міжнародними та українськими експертами, представниками дипломатичних місій та лідерами українського агарного бізнесу, селянами.
     
     Фільм буде розповсюджено для трансляції на національних та регіональних телеканалах України.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1859 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1952
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика