Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

І СЛОВОМ І ДІЛОМ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 30.01.2006 12:09


     В Києві в рамках проекту «Обмін досвідом у сфері сільськогосподарського дорадництва та його вплив на розвиток сільського господарства і підприємництва в сільській місцевості», який реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща, Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України, спільно з Відділом у Старому Полі Поморського осередку сільськогосподарського дорадництва у Гданську, провели презентацію навчального „Посібника для сільськогосподарських дорадників".
     На презентацію були запрошені дорадники, експерти-дорадники та дорадчі служби-члени Асоціації, вчені науково-дослідних інститутів та регіональних центрів наукового забезпечення агропромислового виробництва Української академії аграрних наук, вищих аграрних навчальних закладів, національні лідери громадських професійних організацій аграрного сектору, народні депутати України, представники Кабінету Міністрів України, Секретаріату Президента України, Міністерства аграрної політики та інших міністерств і відомств, місцевих органів влади та місцевого самоврядування, посольств зарубіжних країн, програм і проектів міжнародної технічної допомоги, засобів масової інформації.
     Учасники міжнародної презентації обговорили питання співпраці України і Польщі в контексті національних пріоритетів відродження українського села у 2006 році, польський досвід та українські реалії поширення нових знань, сучасних технологій та ринкової інформації у сільській місцевості, а також вплив сільськогосподарського дорадництва на розвиток сільського господарства та сільської місцевості з урахуванням польського досвіду та української перспективи.
     У зверненні, учасників презентації до президента України, прем'єр-міністра України, голови Верховної Ради України зокрема говориться: “Ми із надією сприйняли прийняття Верховною Радою України 17 червня 2004 року Закону України “Про сільськогосподарську дорадчу діяльність”', який набрав чинності з 1 січня 2005 року. Але, як не прикро про це говорити, але жодне із цих положень Закону до цього часу не виконане у повному обсязі, що блокує розвиток мережі сільськогосподарських дорадчих служб в Україні. А, головне, таке відношення до виконання Закону гальмує підвищення рівня життя і добробуту сільського населення, стримує розвиток сільського господарства та сільської місцевості.
     Знаючи про Вашу постійну увагу до проблем села, просимо Вас, шановні Вікторе Андрійовичу, Юрію Івановичу, Володимире Михайловичу втрутитися у ситуацію, що склалася із виконанням Закону України „Про сільськогосподарську дорадчу діяльність".
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1273 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1947
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика