Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Твоё только то, что ты понял. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У І кварталі 2018 року Укрзалізниця капітально-відновлювальним ремонтом модернізувала 29 пасажирських вагонів
Автор: Максим Никоненков      Дата: 11.04.2018 21:37


     У І кварталі 2018 року 29 пасажирських вагонів парку Укрзалізниці пройшли капітально-відновлювальний ремонт. Ці вагони вже працюють на маршрутах у складі фірмових поїздів першого та другого класу.
     
      «Після найскладнішого виду ремонту – капітально-відновлювального - вагони купейного типу практично нічим не відрізняються від нових. Це дозволяє нам продовжити їх термін експлуатації, а пасажирам подорожувати з комфортом», - повідомив Євген Кравцов.
     
     Під час капітально-відновлювальних ремонтів, які здійснюються в умовах депо та на вагоноремонтних заводах, повністю оновлюється інтер’єр салону вагона та купе, встановлюються нові вікна, полички, виконується капітальний ремонт або замінюється обладнання вагона. У вагонах також встановлюються системи кондиціювання повітря та вакуумних туалетних комплексів. Такий ремонт вагонів дозволяє суттєво продовжити їхній термін експлуатації і збільшити міжремонтний пробіг.
     
     У І кварталі цього року плановим капітальним ремонтом вже оновлено 119 пасажирських вагонів та ще 304 вагони відремонтовано деповським ремонтом. Євген Кравцов також повідомив про плани на 2018 рік: «Плануємо капітально-відновлювальним ремонтом модернізувати 150 вагонів. У 1410 – провести деповський ремонт, а 576 – відремонтувати капітально».
     
     Нагадаємо, що наразі інвентарний парк пасажирських вагонів ПАТ «Укрзалізниця» налічує 4477 одиниць, середній вік вагонів становить 31,8 років.


Автор: Максим Никоненков прочтений: 854 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 19303
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика