Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Газ України” розпочала укладання договорів на постачання природного газу населенню та бюджетним організаціям у новому 2006 році
Автор: Станислав Власенко      Дата: 27.12.2005 16:01


     Дочірня компанія «Газ України» НАК «Нафтогаз України» розпочала укладання договорів з газовими господарствами на постачання природного газу населенню та бюджетним установам і організаціям у новому 2006 році.
     
      ДК «Газ України» направила в регіони підприємствам з газопостачання та газифікації для розгляду та підписання підготовлені Компанією проекти договорів на постачання природного газу населенню та бюджетним установам і організаціям з 1 січня до 31 грудня 2006 р. до повного здійснення розрахунків за природний газ, постачання якого забезпечить Компанія.
      У запропонованих регіональним газовим господарствам проектах договорів вказано також ціни на енергоносій, за якими Компанія зобов’язується постачати природний газ населенню, бюджетним установам і організаціям. Вони будуть такими ж, як і у 2005 р. Населенню газ буде реалізовуватись по 175 грн. за 1000 куб. м. за наявності газового лічильника і по 190 грн. за 1000 куб. м. – за його відсутності (з урахуванням вартості транспортування газу). Бюджетним установам і організаціям природний газ постачатиметься по 231 грн. за 1000 куб. м. (з урахуванням вартості його транспортування).
      З метою забезпечення безперервного постачання природного газу споживачам ДК «Газ України» звернулася також до підприємств з газопостачання та газифікації з пропозицією розглянути та підписати запропоновані проекти договорів у найкоротші терміни.
     
      ДК «Газ України» інформує, що має достатні ресурси природного газу для забезпечення потреб споживачів у новому 2006 році. Компанія також наголошує, що для сталого забезпечення газом споживачів, в т. ч. населення й бюджетних установ і організацій, розрахунки за нього мають бути стовідсотковими.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1374 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1913
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика