Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” газифікувала с. Марковичі у Волинській області
Автор: Станислав Власенко      Дата: 24.11.2005 09:14


     Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” закінчила будівництво та ввела в експлуатацію підвідний газопровід від Локачинського газового родовища до с. Марковичі Локачинського району Волинської області. Урочиста церемонія пуску газу до приватних будинків відбулася у с. Марковичі Локачинського району Волинської області.
     
      В ході реалізації проекту було збудовано газопровід від установки комплексної очистки та підготовки газу Локачинського газового родовища до с. Марковичі, газорозподільний пункт та вуличні підвідні мережі до 105 приватних будинків села. Загальна довжина газопроводу та мереж склала 9,6 км, загальна вартість проекту – 1,806 млн. грн. Будівельні та пусконалагоджувальні роботи виконано Газопромисловим управлінням “Львівгазвидобування” ДК “Укргазвидобування” НАК “Нафтогаз України”. Фінансування здійснено власним коштом Компанії.
     
     Збудований газопровід підключено безпосередньо до Локачинського газового родовища. Введення його в експлуатацію дозволить газифікувати 105 будинків с. Марковичі.
     
     Довідка: Облаштування Локачинського газового родовища розпочалося у 1997 році. Нині це комплекс з 20 газових свердловин та установки комплексної підготовки (очистки) видобутого природного газу. Загальна кошторисна вартість будівництва об'єктів Локачинського газопромислу складає 239,060 млн.грн.
     
      З квітня 2003 року на Локачинському родовищі було розпочато виробництво електроенергії. Електростанція, що складається з двох генераторних установок Centaur-50 фірми Solar Turbins, Inc. потужністю 5500кВА (4400кВт) кожна, працює на непридатному для використання корозійно агресивному “кислому” газі, що виділяється в процесі роботи установки з очистки видобутого на родовищі природного газу, яка готує видобутий газ для продажу споживачам. Протягом 2003-2004 років установка виробила 110 млн. кіловат-годин електроенергії, забезпечивши енергопостачання Локачинського району та ще майже трьох районів Волинської області.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1531 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1890
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика