Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК «Укргазвидобування» вживає заходів на своїх об’єктах щодо попередження крадіжок пального
Автор: Станислав Власенко      Дата: 24.11.2005 09:14


     За останні роки простір незаконного бізнесу «на трубі» виріс із дрібного промислу до масштабної індустрії, включаючи транспортування, переробку краденого пального та його реалізацію.
     
     Для попередження протиправних дій і зменшення збитків через несанкціоновані врізання та крадіжки газового конденсату ДК «Укргазвидобування» на своїх об’єктах вживає істотних заходів, інколи і нестандартних. Оперативно-розшуковою діяльністю на об’єктах Компанії займалися усі силові відомства держави. Для налагодження координації дій міліції та відомчих охоронних служб проводилось декілька спільних нарад.
     
      За словами головного інженера, першого заступника генерального директора ДК «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України» Бориса Cинюка, кожне втручання енергопіратів було не лише діркою в бюджеті, але й великою загрозою довкіллю. Нарешті у війні правоохоронців з крадіями газового конденсату стався перелом - випадки незаконного врізання у магістральні трубопроводи суттєво зменшилися.
     
     Значне зменшення незаконного втручання в конденсатопроводи та його наслідків пов’язане насамперед з повною зміною підходу до цієї проблеми. Голова правління сприяв запровадженню нових механізмів охорони об’єктів та умов щодо співпраці з органами внутрішніх справ. Квітнева нарада, ініційована Головою правління НАК «Нафтогаз України» Олексієм Івченком і міністром Внутрішніх Справ Юрієм Луценком принесла позитивні результати. Введення охорони співробітниками служби «Альфа-Щит» дало змогу зменшити витрати на послуги охорони на 20%,(що зберегло для Компанії 24 мільйона гривень), збільшити кількість охороняємих об’єктів, зберегти тисячі тонн конденсату. Загалом ДК «Укргазвидобування» заощадила майже 70 мільйонів гривень, які планується вкласти в геологорозвідку.
     
     Довідка: Тільки у Полтавській області минулого року у конденсатопроводи Компанії здійснені 279 кримінальних врізань. Матеріальний збиток, заподіяний врізаннями, склав 4 млн. 55 тис. грн. У 2004 році держава втратила тільки у Полтавській області 30 тисяч 692 тонн газового конденсату на загальну суму 49 млн. грн.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1364 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1889
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика