Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Керівники Укрзалізниці та Deutsche Bahn координуватимуть зусилля для залучення вантажопотоків на залізницю з інших видів транспорту
Автор: Владимир Морозов      Дата: 09.03.2018 17:26


     У рамках робочого візиту до Берліна в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов провів переговори з головою АТ «Німецька залізниця» Річардом Луцом. Зокрема, було відзначено, що при зростанні на 25% торгового обігу між Україною та Німеччиною більша частина цього вантажопотоку була перевезена альтернативними видами транспорту. Тому керівники залізниць підкреслили важливість взаємодії та координації зусиль у напрямку перенаправлення вантажопотоків на залізничний транспорт.
     
     Окремо на переговорах йшлося про розвиток та залучення на залізницю експортно-імпортних вантажів. Керівники залізниць погодилися, що перевезення залізничним транспортом, особливо із західних регіонів України, є найбільш доцільними. Річард Луц, зокрема, зауважив, що Deutsche Bahn є клієнтоорієнтованою компанією, головне для якої – зручність клієнта, тому компанія пропонує найбільш ефективні логістичні рішення. Сторони домовилися, що Укрзалізниця та Deutsche Bahn співпрацюватимуть у цьому напрямку та пропонуватимуть відповідний рівень сервісу своїм клієнтам.
     
     У ході переговорів Євген Кравцов поінформував свого колегу про значний ріст виробництва та експорту зернових в Україні, що, на його думку, зумовлює необхідність тісної взаємодії Укрзалізниці та європейських залізниць для забезпечення ефективної логістики. Керівники української та німецької залізниць також обговорили низку актуальних питань двостороннього співробітництва. Серед них – розвиток Нового шовкового шляху для транспортування вантажів з Китаю до Європи та в зворотному напрямку, а також транспортного коридору Південь – Захід – Південь для забезпечення перевезень до Ірану та Індії.
     
     Під час зустрічі пан Луц також зазначив, що сьогодні взаємовідносини між країнами включають не тільки комерційні питання, але й соціальні. Передбачається, що наступного тижня делегація Укрзалізниці відбуде до Німеччини для обміну досвідом у питаннях управління персоналом та соціальної політики.
     
     Під час робочого візиту до Берліна Євген Кравцов також провів зустріч із представниками концерну Siemens AG. Сторони обговорили потреби Укрзалізниці в локомотивах і пасажирських поїздах, можливості співпраці щодо їх виготовлення, експлуатації й обслуговування. Керівник Укрзалізниці також розповів про потреби та плани розбудови інфраструктури компанії, зокрема, сучасних систем залізничної автоматики, електрифікації та сортувальних станцій.


Автор: Владимир Морозов прочтений: 983 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 18561
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика