Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Урядові програми держпідтримки забезпечать економічний і соціальний розвиток регіонів
Автор: Иван Медведев      Дата: 04.03.2018 08:08


Урядові програми держпідтримки забезпечать економічний і соціальний розвиток регіонів      Концентрація цьогорічних програм держпідтримки на викликах галузі і потребах малих та середніх агровиробників дозволить забезпечити довготривалий соціально-економічний ефект. Для залучення до програм максимальної кількості аграріїв з усієї України, Мінагрополітики проводить широку роз'яснювальну кампанію в регіонах щодо дотацій. Семінар за участі заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Олени Ковальової для керівників сільськогосподарських підприємств та голів фермерських господарств відбувся сьогодні, 1 березня, на Волині.
     
     «На сьогодні всі порядки і всі деталі отримання дотацій є у відкритому доступі і кожен аграрій може з ними ознайомитися і активно долучатися до програм. Інструментарії розроблялися у співпраці з профільними асоціаціями, з представниками сільгоспвиробників і фермерів для розуміння і урахування реальних потреб отримувачів дотацій», - зазначила Олена Ковальова.
     
     Вона додала, що безпосередня комунікація між владою і аграріями перед новим аграрним сезоном дуже важлива і дозволить посилити ефективність реалізації програм.
     
     Цьогорічні програми підтримки сконцентровані на найбільш пріоритетних напрямах АПК – тваринництві (4 млрд грн), фермерстві та кооперації (1 млрд грн), сільгосптехніці (945 млн грн), садівництві та виноградарстві (300 млн грн).
     
     Серед особливостей - залучення банків для мінімізації участі чиновників у процесі виплат і забезпечення прозорості, прямі виплати громадянам (2500 грн за утримання теля до 1-річного віку), преференції для фермерів (компенсація 40% вартості техніки, 80% вартості українського насіння), акцент на підтримці кооперації (компенсація 70% вартості обладнання), збільшення компенсації за купівлю сільгосптехніки українського виробництва з 20% до 25% тощо.


Автор: Иван Медведев прочтений: 847 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 18454
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика