Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

В березні Україна схвалить політичне рішення - за яким стандартом будуватиме бетонні дороги: американським чи європейським
Автор: Олег Баль      Дата: 13.02.2018 21:16


В березні Україна схвалить політичне рішення - за яким стандартом будуватиме бетонні дороги: американським чи європейським      В березні Україна схвалить політичне рішення - за яким стандартом будуватиме бетонні дороги: американським чи європейським. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час семінару «Сучасні американські технології в дорожньому будівництві».
     
      У семінарі також взяли участь заступник Голови дипломатичної Місії США в Україні Джордж Кент, Комерційний Аташе Посольства США в Україні Міртін Классенс, керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак, представники американських компаній з будівництва цементно-бетонних доріг.
     
     Володимир Омелян зазначив, що за останні роки Україна інвестувала в реконструкцію та розбудову українських автошляхів рекордну суму - мільярди доларів: «Для України починається нова ера – ера бетонних доріг. Ми вивчаємо найкращі європейські та американські практики з проектування та будівництва цементно – бетонних доріг.
     
     Сьогодні ми бачимо презентації топових американський компаній з будівництва бетонних доріг. Ми потребуємо американського досвіду, і сьогодні маємо можливість перейняти найкращі американські практики. Я маю надію, що сьогоднішній семінар дасть новий поштовх до розбудови бетонних доріг в Україні. Американські компанії вже мають досвід співпраці з Україною в інших галузях, і я сподіваюсь, що вже найближчим часом ми побачимо цю співпрацю і в дорожній галузі».
     
     


Автор: Олег Баль прочтений: 602 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 18049
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика