Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Експорт цукру зріс на 64%
Автор: Марина Шумко      Дата: 12.02.2018 23:26


     За січень 2018 року виробники експортували 76,4 тис. т цукру, що на 64% більше ніж попереднього місяця.
     
     «Основні поставки здійснювались до Туреччини (25%), Узбекистану (23%) та Лівії (15%). Також, продовжились відвантаження і до Шрі-Ланки — 7,2 тис. т», — прокоментувала провідний спікер Sugar World 2018 Руслана Бутило.
     
     За її словами, експорт цукру за вересень-січень 2017/2018 МР становить 250,06 тис. т, що майже вдвічі менше показника минулого року: «За аналогічний період минулого року було експортовано 409,7 тис. т цукру. Як бачимо, цьогорічний показник майже вдвічі нижчий — 250,06 тис. т. Це пов’язане з несприятливою кон’юнктурою на світовому ринку та певним профіцитом, що утворився через перевиробництво цукру в Індії та Бразилії».
     
     Для того, що мінімізувати ризики при профіциті, потрібно диверсифікувати виробництво, як в ключі побічної продукції, так і через підвищення доданої вартості цукру. Наприклад, можна переходити на виробництво біопалива, або ж гранулювати жом і продавати мелясу. Ще одним варіантом є виробництво цукру в дрібному фасуванні, на який є попит в цілому ряді країн.
     
     "Така «біоетанольна схема» абсолютно не нова і працює в багатьох країнах. Яскравим прикладом є Бразилія, світовий лідер цукрового ринку. Коли ситуація з цінами на ринку цукру стає критичною — цукрові заводи переробляють більшу частину тростини на біоетанол, таким чином зменшуючи пропозицію цукру. Така дія, в свою чергу, впливає на ціни, формуючи більшу прибутковість цукрового виробництва", — пояснила Бутило.
     
     Як українські виробники диверсифікують виробництво та чи необхідно розвивати біопаливний напрямок говоритимуть на ІІ Міжнародному конгресі для виробників та переробників цукрового буряку Sugar World 2018 1 березня.


Автор: Марина Шумко прочтений: 742 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 18026
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика