Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК «Газ України» провела нараду в Києві з питань реалізації Закону України «Про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування підприємств паливно–енергетичного комплексу»
Автор: Станислав Власенко      Дата: 07.09.2005 17:28


     ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» провела чергову нараду з головними бухгалтерами та керівниками юридичних служб регіональних підприємств з газопостачання та газифікації з питань виконання Закону України «Про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування підприємств паливно–енергетичного комплексу».
     
      Було розглянуто опрацьовані на попередніх нарадах-семінарах у Тернополі, Києві, Дніпропетровську та Одесі бухгалтерськими, юридичними, іншими службами газових господарств, а також їх керівниками проекти нормативно-правових документів щодо реалізації вказаного Закону з питань забезпечення стабілізації функціонування підприємств ПЕК. Це, зокрема, проекти постанов Кабінету Міністрів України щодо порядку ведення та користування даними Реєстру підприємств паливно-енергетичного комплексу, які беруть участь у процедурі погашення заборгованості, щодо проведення взаєморозрахунків з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу та інших учасників розрахунків, щодо складу Міжвідомчої комісії з погашення заборгованості підприємств ПЕК.
     
     Учасники наради обговорили перелік підтверджувальних документів, необхідних для подачі до відповідного Реєстру. Це такі документи, як копії свідоцтва про державну реєстрацію підприємства з газопостачання та газифікації, установчих документів, наявних ліцензій НКРЄ, балансу підприємства на 1.07.05, звіту про фінансовий результат його діяльності тощо.
     
     З метою найефективнішого виконання нового Закону на нинішній нараді-семінарі у Києві було розглянуто проект урядової постанови щодо порядку підтвердження підприємства з газопостачання та газифікації заборгованості.
     
     Керівники профільних департаментів і служб НАК «Нафтогаз України», ДК Газ України», ТОВ «Енергетична консалтингова група» ознайомили учасників наради з особливостями механізму порядку підтвердження заборгованості відповідно до запропонованого проекту постанови Кабінету Міністрів України.
     
     На нараді – семінарі ДК «Газ України у Києві аналізувалися також актуальні питання щодо виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про заходи щодо проведення у 2005 році розрахунків з погашення зобов’язань держави за знеціненими грошовими заощадженнями громадян в установах Ощадного банку колишнього СРСР шляхом погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги».
     
     Як наголошувалось на нараді-семінарі у Києві, реалізація Закону України «Про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування підприємств паливно–енергетичного комплексу» та відповідних урядових постанов на його виконання, проекти яких нині опрацьовуються фахівцями, Постанови Кабінету Міністрів України «Про заходи щодо проведення у 2005 році розрахунків з погашення зобов’язань держави за знеціненими грошовими заощадженнями громадян в установах Ощадного банку колишнього СРСР шляхом погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги» надає можливість підприємствам з газопостачання та газифікації, іншим підприємствам ПЕК максимально поліпшити фінансовий стан, ефективність роботи задля підвищення якості надання послуг населенню.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1574 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1779
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика