Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У 2017 році понад 40 % залізничних квитків пасажири придбали через інтернет
Автор: Александр Михайленко      Дата: 26.01.2018 22:59


     У 2017 році через електронні сервіси пасажири придбали 41 % залізничних квитків від загального продажу. Загалом у минулому році через електронні канали було реалізовано майже 22 млн квитків, тоді як за 2016 рік – 16.7 млн (34 % від загального продажу), про це повідомив на своїй сторінці у Twitter в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
     
      Популярність послуги з продажу електронних квитків можна пояснити її зручністю – купити проїзний документ можна будь-де та будь-коли, пасажир самостійно обирає потрібний поїзд, тип вагона й місце. До того ж квиток, оформлений через інтернет, практично неможливо загубити – його можна друкувати необмежену кількість разів з листа, що приходить на електронну пошту пасажира.
     
     Квитки через інтернет можна придбати на всі поїзди внутрішнього сполучення, окрім додаткових і регіональних. На регіональні поїзди та міжнародні поїзди, що курсують у сполученні з країнами СНД, пасажири в режимі онлайн можуть оформити й оплатити проїзд, після чого отримають бланк замовлення на електронну пошту, і його необхідно обміняти в залізничній касі на звичайний квиток.
     
     Також через всесвітню мережу можна придбати електронні квитки на міжнародні поїзди 705/706 Київ – Пшемишль, 715/716 Київ – Пшемисль та 351/352 Здолбунів – Хелм. На всі інші поїзди, що курсують до країн Європи, квитки наразі можна придбати в міжнародних касах. Укрзалізниця продовжує роботу з колегами з залізниць європейських країн для створення можливості продажу квитків через інтернет на поїзди міжнародного сполучення. Наразі відпрацьовуються нормативні та технічні питання.
     
     Нагадаємо, що оформлення проїзних документів через інтернет було впроваджено у 2008 році. Відтоді пасажири оформили через всесвітню мережу майже 65 млн квитків. Для придбання квитків онлайн пасажири можуть скористатися офіційним сервісом Укрзалізниці booking.uz.gov.ua.


Автор: Александр Михайленко прочтений: 570 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17772
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика