Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Енергоефективність : навчаємося у європейських держав!
Автор: Сергей Любченко      Дата: 25.01.2018 21:22


     
     Досвід у заощадженні природних ресурсів — справа досить важлива. Головне, запозичувати знання у тих, хто хоче ділитися ними від душі, нічого не приховуючи. 25 січня 2018 року в Києві розпочалася дводенна міжнародна конференція «Досвід Польщі, Норвегії та України у сфері підвищення енергоефективності міського господарства». Вона організована Асоціацією міст України спільно з Асоціацією міст Польщі, Норвезькою асоціацією місцевих та регіональних влад та асоціацією «Енергоефективні міста України». Протягом дводенної дискусії учасники заходу ознайомлювалися із результатами проекту «Польсько-норвезька допомога для підвищення енергоефективності в Україні». Також присутні на конференції обговорювали Державну політику України у сфері енергоефективності. Важливим є те, що захід зібрав міських голів та представників органів місцевого самоврядування з українських, польських на норвезьких міст, експертів організацій, що працюють у сфері енергоефективності, представників центральних органів влади.
     Відкрив конференцію Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.
     Із високої трибуни форуму виступив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло.
     На його думку, галузь енергоефективності у Європі (і Польща не є винятком) у наш час досить динамічно розвивається. І принциповим є те, що міста з різних країн можуть співпрацювати у цьому напрямі - за підтримки асоціацій місцевого самоврядування. Керівники міст мають можливість навчатися одне у одного, обмінюватися безцінним досвідом. Ян Пєкло підкреслив, що Польща є активним учасником цього процесу. Отож, на думку Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Польща в Україні Яна Пєкло конференція «Досвід Польщі, Норвегії та України у сфері підвищення енергоефективності міського господарства» є надзвичайно корисною для всіх, хто приїхав цього разу до столиці України.
     В свою чергу Фредрік Артур, заступник голови місії, Посольства Норвегії в Україні, відзначив, що ця конференція є відображенням тісних стосунків трьох європейських країн, тісної співпраці у вирішенні проблем у сфері енергоефективності. Адже для громадян трьох країн дуже важливо заощаджувати природні ресурси. І чим кращим є рівень енергоефективності, тим ми більше успішними є ці держави, тим комфортнішими є державні установи і помешкання пересічних громадян. «Енергоефективність – це шлях переведення реформ з політичної у практичну площину», - наголосив заступник голови місії, Посольства Норвегії в Україні Фредрік Артур.
     Сергій Любченко
     
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1023 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17748
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика