Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Вперше за останні 8 років органи рибоохорони отримали 33 нових сучасних човни
Автор: Юрий Воеводин      Дата: 29.12.2017 17:00


     Станом на 29 грудня 2017 року Держрибагентством передано до рибоохоронних патрулів 33 сучасних човни. Вперше за останні 8 років органи рибоохорони отримали нову техніку для ефективної та оперативної діяльності. По 1 човну одержали Вінницький, Волинський, Донецький, Житомирський, Тернопільський, Харківський, Чернігівський, Луганський та Сумський рибоохоронні патрулі, по 2 човни — Чернівецький, Азовський та Чорноморський рибоохоронний патруль, по 3 човни — рибоохоронний патруль в Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Черкаській та Полтавській областях.
     Вся техніка придбана через систему Prozorro на кошти в рамках бюджету 40 млн грн на нову техніку для рибоохоронного патруля.
     Нове оснащення отримали управління, де вже запущений та працює рибоохоронний патруль. В Управліннях Держрибагентства у Херсонській, Хмельницькій та Кіровоградській областях триває процес реформування та створення патрулів. Одразу після запуску вони отримають по 1 човну та по 1 вже закупленому автомобілю Renault Duster. Очікується, що передача відбудеться в першій половині 2018 року.
     Як повідомлялось раніше, реформа органів рибоохорони передбачає ліквідацію органів рибоохорони та створення нового рибоохоронного патруля через відкритий кадровий конкурс, нове сучасне обладнання та якісно-інші підходи та умови роботи.
     Нагадаємо, у 2017 році передано 54 сучасних автомобілі Renault Duster та 2 позашляховики Ford Ranger для 22 територіальних управлінь запущеного рибоохоронного патруля. Середня зарплата патрульного в регіонах становить близько 9–10 тис грн, до реформи було 1,2 тис грн.


Автор: Юрий Воеводин прочтений: 897 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17318
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика