Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Енергозбереження : багато залежить не лише від влади!
Автор: Сергей Любченко      Дата: 28.12.2017 11:25


     
     -У сфері надання житолово-комунальних послуг у всіх районах столиці ми вже бачимо певні зміни на краще, - сказав під час прес-ланчу на тему: «Житлово-комунальне господарство м. Києва: підсумки року та прогнози на 2018 рік» заступник голови КМДА Петро Пантелеє. – Але багато чого залежить не лише від столичної влади ми працівників комунальних підприємств, а й безпосередньо від позиції самих мешканців багатоквартирних будинків».
     Петро Пантелеєв наголосив : «Ми, влада, дуже обережно ставимося до самого терміну «Реформування сфери ЖКГ». Але до безпосередньо до сфери енергозбереження термін цей ми використовуємо досить активно,адже реально реформуємо її – на користь жителів нашого мегаполіса.»
     Під час спілкування із журналістами заступник голови КМДА Петро Пантелеєв сказав : «Ідея реформування сфери надання послуг ЖКГ базується на принципі мультиплікації коштів для заходів із енергозбереження. Ми одразу зрозуміли (коли підрахували потреби міста ще три роки тому), що бюджет столиці не справиться із цим складним завданням. Зрозуміло, що й державний бюджет має свої обмеження. Тому тут треба включати творчий підхід, залучати будь-які джерела, потрібні для реалізації актуального завдання. В тому числі – і безпосередньо кошти власників квартир. Ми знайшли механізм, який дозволяє залучати ці кошти і робити таку розумну інвестицію для людей. Звичайно, мова йде про програму «70:30». Сьогодні ми можемо констатувати : протягом трьох останніх років мешканці більше ніж 200 будинків столиці фактично прийняли участь у цій програмі. Люди вклали 65 мільйонів гривень своїх власних коштів у цю програму. Прикметно, що таку колосальну суму зібрали самі кияни. І саме вони інвестували зібрані кошти у своє власне житло. Ще три роки тому у це було просто неможливо повірити. Отож, робимо висновок : ця ідея була сприйнята громадськістю досить позитивно. Вона набрала обертів. І на сьогоднішній день маємо досить-таки серйозний фундамент для її подальшого розвитку. А головне - маємо конкретні результати у сфері енергозбереження».
     Сергій Любченко, Сергій Комісаров.
     
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1087 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17313
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика