Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Прилуках відкрився перший лофт бургер-бар «Кава за рогом»
Автор: Ольга Рябчинская      Дата: 16.12.2017 12:37


     Стильний бургер-бар з дизайнерським лофтовим інтер’єром знаходиться на території Центрального ринку. Наразі заклад пропонує скуштувати за доступною ціною сім видів справжніх американських бургерів, які готуються з фермерського м’яса на професійному грилі.
     
     До бургерної котлети не додаються сало чи інші домішки
     
     За словами власників, до бургерної котлети не додаються сало чи інші домішки. До її складу входить лише свіже фермерське м’ясо або птиця, посічені дрібними шматками. Саме так прийнято робити традиційні бургери на їхній батьківщині у США. М’ясо подається між половинками свіжої домашньої булочки, зробленої за авторським рецептом на основі молока та вершкового масла. Щодня для бургерів випікається нова партія булочок.
     
     Рецепт соусу тримався у секреті 50 років
     
     Ще один обов’язковий інгредієнт – легендарний скибковий сир Чеддер від Hochland, який створено спеціально для бургерів. Уже багато років саме Чеддер від Hochland використовують МакДоналдс, KFS та інші гіганти бургер-індустрії. Для досягнення оригінальності смаку кожного бургера шеф-повар «Кава за рогом» використовує американський кисло-солодкий маринад Sweet Pickle Relisn власного виробництва. Робиться він зі свіжих огірків і спецій за традиційним рецептом МакДоналдс, який тримався у секреті майже півстоліття. Крім цього, у бургери додаються свіжі сезонні овочі, фермерський підсмажений бекон та крафтові соуси.
     
     Спробуйте каву №1 у Німеччині
     
     До бургерів у «Каві за рогом» подають хрумку картоплю фрі, пікантний глінтвейн, натуральне виноградне вино і популярні безалкогольні коктейлі. Окрема історія – це справжня італійська кава, на честь якої заклад і отримав свою назву. У барі встановлена професійна кавомашина відомого бренду La San Marco. Еспресо та кавові напої бариста готує за класичними італійськими канонами з Арабіки Alberto Espresso. Це кава №1 у Німеччині від родинної кавової компанії J.J.Darboven зі 140-річною історією. Вона вирізняється легкою гірчинкою, пряним ароматом і післясмаком вишні та фундука. Каву від J.J.Darboven також використовує популярна мережа WOG Cafe. Alberto Espresso не надходить у вільний продаж, у Прилуках її можна скуштувати лише у «Каві за рогом» або купити з собою додому.
     
     Ціни на бургери стартують від 19 гривень
     
     Уже найближчим часом на прохання постійних відвідувачів бургер-бар планує розширити бургерне меню новими позиціями. Зокрема, бургерами «Тайський» і «Тисяча островів». Слідкувати за новинами «Кави за рогом» можна у соціальних мережах: у Facebook http://www.facebook.com/kavazarogom та Instagram http://www.instagram.com/kavazarogom.


Автор: Ольга Рябчинская прочтений: 835 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17080
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика