Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

УКРАЇНСЬКИЙ АУДИТ: СУЧАСНИЙ СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 30.05.2002 22:21


     Вітчизняна аудиторська компанія, яка досягла успіху, розвиваючись разом з більшістю українських підприємств, не тільки розуміє, а й на власному досвіді знає реалії сьогодення і умови ведення бізнесу в Україні.
     Відтак, повне розуміння потреб Клієнта, дає можливість Компанії пропонувати найбільш актуальні в українських реаліях методи та шляхи вирішення проблемних питань. В поєднанні з гнучкою ціновою політикою аудиторська фірма є надійним партнером та захисником економічних інтересів Замовника.
     З дня створення Компанія, завдяки вірній управлінській стратегії, надійно закріпила свої позиції на українському ринку аудиторських та консалтингових послуг, досягла значного фінансового зростання. В умовах жорсткої конкуренції Київська аудиторська група на сьогодні є лідером серед вітчизняних аудиторських та консалтингових фірм, послуги якої користуються значним попитом широкого кола підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.
     Характеризуючи етапи розвитку українського ринку аудиторських послуг, необхідно зазначити, що в порівнянні з попередніми роками, сьогодні замовників цікавлять не лише перевірки податкової звітності та зниження ризиків, пов'язаних із сплатою податків.
     Сучасний етап - це розуміння аудиту як одного з важливих інструментів управління підприємством та ведення цивілізованого бізнесу, підтвердження повноти і достовірності всього фінансового обліку та звітності з точки зору національних та міжнародних стандартів, комплексний аналіз діяльності підприємства з метою впровадження ефективної системи управління. Комплексне аудиторське обслуговування підприємства ґрунтується на багатому досвіді та синтезі здобутків з розробки та постановки управлінського обліку, проведення аудиторських перевірок, відпрацювання методології бухгалтерського та податкового обліку, інформаційно-консультаційного обслуговування, оптимізації оподаткування, розробці податкового планування, економіко-правового забезпечення та юридичного консалтингу, автоматизації господарської діяльності підприємств, ІТ-консалтингу.
     Керівники підприємств розуміють необхідність узгодження та приведення до єдиної планованої і скоординованої системи діяльності всіх служб підприємства, узгодженості дій від виробництва до економіки.
     Тому сьогодні одним найперспективніших і найбільш розвинутих напрямків діяльності ЗАТ "АФ "Київська аудиторська група" є управлінський консалтинг, який передбачає проведення робіт з бізнес-планування, постановки та впровадження на підприємстві планування та бюджетування, системи контролінгу, а у разі необхідності - реструктуризації та реінжинірингу бізнес-процесів. До речі, значна частка успіху Компанії полягає у впровадженні внутрішньої системи планування та бюджетування.
     Комплексна система управління підприємством неможлива без застосування корпоративних інформаційних систем (ERP-системи), в яких об'єднані сфери виробничого та бухгалтерського обліку, матеріально-технічного постачання (логістики), управління трудовими ресурсами, збутом, автоматизації документообігу. Сертифіковані спеціалісти ЗАТ "АФ "Київська аудиторська група" за бажанням клієнта впроваджують світові ERP-системи, або враховуючи специфіку діяльності клієнта - розробляють власні програмні продукти. Інтерес з боку підприємств у цих послугах зумовлений тим, що використання сучасних технологій дозволяє перейти до нового типу управління - воно починає керувати своїм майбутнім і, цілеспрямовано розвиваючись, ефективно використовує як свої внутрішні ресурси, так і можливості зовнішнього середовища.
     Аудиторська фірма є концентрацією інтелектуальної еліти, результат селекції талановитих, амбітних та небайдужих до справи фахівців. За значний внесок у розвиток економіки колектив ЗАТ "АФ "Київська аудиторська група" нагороджено почесною грамотою Кабінету Міністрів України.
     Сьогодні в компанії працює 110 фахівців високого рівня, в т.ч. 25 сертифікованих аудиторів. До організаційної структури компанії входять чотири департаменти: управлінських технологій, аудиту підприємств, аудиту банківських та фінансових установ, Юридичний департамент, що забезпечує комплексне вирішення різноманітних проблемних питань з організації та ведення бізнесу.
     Професіоналами фірми налагоджено тісну співпрацю з Фондом державного майна України, Державною податковою адміністрацією України, Національним банком, Київською міською державною адміністрацією. ЗАТ "АФ "Київська аудиторська група" надає консультаційну допомогу Комітету Верховної Ради з питань фінансів і банківської діяльності. Така співпраця з державними органами дає змогу не лише професійно захищати своїх клієнтів, а й брати участь у законодавчих процесах.
     Фахівці ЗАТ "АФ "Київська аудиторська група" завжди виконують роботи на високому професійному рівні та прикладають максимум зусиль для налагодження довгострокової плідної співпраці з клієнтами.
     "Професійність, порядність, об'єктивність" є не лише рекламним текстом фірми, а перш за все філософією відносин до своєї справи, клієнтів, колективу.
     Серед клієнтів ЗАТ "АФ "Київська аудиторська група" більш ніж сто підприємств, установ та організацій.
     Серед найбільших досягнень Компанії - вихід та завоювання міцних позицій на ринку корпоративних клієнтів, який до недавнього часу був виключною компетенцією міжнародних аудиторських фірм. ВАТ "Укрнафта", ХК "Київміськбуд", ПІІ "ТНК Україна", ВАТ "Сумське НВО ім. М.В.Фрунзе", ЗАТ фармацевтична фірма "Дарниця", ВАТ "Галактон", ВАТ "Київенерго", ВАТ "Рубіжанський картонно-тарний комбінат", СДВП "Об'єднання "Азот", ДАСК "Укрінмедстрах", НАСК "Оранта" та багато інших підприємств - гігантів української економіки працюють з вітчизняним Аудитором. Компанія також співпрацює з Міністерством з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.
     В планах розвитку фірми - подальша розробка власної наукової методологічної бази, активні інвестиції в нові інформаційні технології, навчання та підвищення кваліфікації співробітників, створення власного навчального центру.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2719 оценки: 2.33 от 3
© Свидетельство о публикации № 168
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика