Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Нафтогаз України” визначив напрямки співпраці із Харківською областю у 2005 році
Автор: Станислав Власенко      Дата: 23.05.2005 11:11


     Сьогодні у м. Харків відбулося спільне засідання Правління НАК “Нафтогаз України” та Колегії Харківської обласної державної адміністрації щодо перспектив розвитку нафтогазової промисловості Харківщини. Учасники засідання підбили підсумки роботи нафтогазової галузі Харківщини у 2004 році та ухвалили Рішення, яке визначає основні напрямки співпраці Компанії та області у 2005 році.
     
     Рішення передбачає активізацію робіт з освоєння ресурсів нафти та газу підприємствами НАК “Нафтогаз України” та участь Компанії у будівництві об’єктів соціальної інфраструктури Харківської області. Підписи під Рішенням поставили Голова правління НАК “Нафтогаз України” Олексій Івченко та голова Харківської обласної державної адміністрації Арсен Аваков.
     
     Рішенням ухвалено основні показники обсягів робіт підприємств НАК "Нафтогаз України" на Харківщині у 2005 році. Заплановано, що обсяги сейсморозвідувальних досліджень складуть 2452 пог. км, пошуково-розвідувального буріння – 78,0 тис. м, видобутку газу – 7,58 млрд. куб. м, видобутку нафти з конденсатом – 352,0 тис. т. Також затверджено узгоджений перелік та обсяги участі підприємств Компанії у розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів Харківської області на загальну суму 49,1 млн. грн.
     
     Харківська обласна державна адміністрація зобов’язалась сприяти підприємствам НАК "Нафтогаз України" у вирішенні питань, пов'язаних з наданням у землекористування ділянок, призначених для будівництва свердловин, облаштування родовищ та отриманням підприємствами Компанії спеціальних дозволів (ліцензій) на користування надрами.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2196 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1677
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика